Cum să scoți maximul din fiecare bilet jucat la pariuri în 2021

Pasionații de pariuri sportive speră ca în acest an să se poată delecta cu evenimente sportive de cel mai înalt calibru, întrucât Jocurile Olimpice și Campionatul European de Fotbal ar urma să se desfășoare în acest an, după ce competițiile au fost amânate în 2020 din cauza pandemiei.

Mulți pariori au migrat online și mulți microbiști au descoperit această formă de divertisment în ultimele luni, așa că ne-am gândit să împărtășim câteva sfaturi importante pentru începători.

Nu te lua după biletele cu câștiguri senzaționale care circulă pe internet
În lumea pariurilor circulă multe astfel de știri. Iată câteva exemple:
  • Darren Yates a câștigat 550.823 de lire sterline în 1996 după ce a mizat 67.58 lire pe faptul că Frankie Dettori (cel care avea să devină o legendă a curselor de cai) va câștiga toate cele 7 curse ale zilei.
  • Fred Craggs, un vânzător de îngrășământ, a câștigat 1 milion de lire sterline în 2008, după ce a câștigat un bilet cu 8 pronosticuri pe care mizase o jumătate de liră.
  • Inginerul în instalații Steve Whiteley a câștig 1.45 milioane de lire sterline în 2001, deși nu era un cunoscător al curselor de cai, cu un pariu de numai 2 lire sterline.

Nu este nimic în neregulă să joci bilete cu speranța că într-o zi norocul va da peste tine și vei da lovitura, obținând un câștig uriaș, însă trebuie să fii conștient că șansele ca acest lucru să ți se întâmple sunt infime – oarecum similare cu cele de a câștiga la loterie.

MiTrebuie să înțelegi că, cu cât ai mai puține evenimente pe bilet și cu cât cota este mai mică, cu atât șansele tale de reușită cresc. Așadar, dacă joci un bilet pe zi și te-ai simți bine să câștigi un bilet pe săptămână, tinde să joci biletul zilei cu o cotă de 5-7.

Pariază acolo unde ți se oferă cea mai mare cotă pentru acel bilet

Este de înțeles că pariorii au afinități vizavi de anumiți operatori de pariuri, dar când vine vorba de cifre, trebuie să dispară astfel de sentimente. Pentru a-ți mări șansele de reușită, trebuie să te asiguri că atunci când câștigi, obții cel mai mare câștig pe care ți-l oferă un operator din piața reglementată de gambling din România.

De aceea, dacă ești genul încăpățânat, care folosește internetul doar pentru a verifica biletul tău Superbet, ai face bine să evaluezi oferta de pariuri online din România și să te înregistrezi la cei mai buni operatori de pariuri online. Apoi, să pariezi biletul zilei la agenția care îți oferă cea mai valoroasă cotă pentru potențialul câștig.

Evită să cauți pronosticuri pentru a rotunji cota totală a biletului

Nu este nimic rău în a avea o strategie clară în ceea ce privește stilul de joc la pariuri, dar asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi. Spre exemplu, dacă ți-ai propus să joci bilete cu cotă de 7, asta nu înseamnă că în anumite zile nu trebuie să te mulțumești cu un bilet care are o cotă de 5.

Există zile și zile, situații și situații, așa că nu căuta pronosticuri după ce ai parcurs deja competițiile pe care le urmărești, doar pentru a mai adăuga un pronostic sau două, pentru că asta îți va diminua semnificativ șansele de reușită.

Ia în calcul și pariurile pe outsideri atunci când ai motive întemeiate

Ce-ar fi dacă, în anumite zile, în loc de un bilet cu cine știe câte selecții, ai juca un singur pronostic cu o cotă mai mare? Să-ți spun în ce condiții ar merita să încerci: Dacă ai observat că sunt șanse mari pentru o surpriză într-un meci de cupă, în care echipa favorită are interes minim pentru acel meci sau știi că un jucător de tenis părăsește un turneu foarte repede, pentru că are de apărat puncte în alte turnee și așa mai departe.

Nu te teme să joci astfel de pronosticuri, dar nici nu-ți face mari speranțe. Gândește-te, totuși, că odată la câteva astfel de încercări, dacă ți-ai făcut bine temele, vei avea și câștig de cauză. Asta poate fi o alternativă interesantă pentru biletul zilei, dar astfel de ocazii nu se ivesc chiar în fiecare zi.

Lasa un comentariu