Cum sa feliciti cu ajutorul serviciului de livrare flori Iasi

Cand o persoana draga are un eveniment special asa cum este ziua de nastere, iar tu iti doresti sa-i faci un cadou deosebit, poti opta cu incredere pentru aceste idei frumoase si deosebite.

Cand o persoana draga are un eveniment special asa cum este ziua de nastere, iar tu iti doresti sa-i faci un cadou deosebit, poti opta cu incredere pentru aceste idei frumoase si deosebite.

2 idei de a felicita pe cineva drag, chiar de la distanta:

  •  Trimite flori

Felicitarile cu ziua de nastere implica in mod traditional flori chiar daca nu poti sa i le oferi personal. Gaseste o florarie Iasi care sa te satisfaca si plaseaza o comanda. Floraria Rosalia iti vine in intampinare cu cele mai frumoase flori, alese cu grija si combinate elegant in cele mai gingase buchete de flori.

Deci, ce ar trebui sa alegi?

Ar fi bine sa cunosti preferintele persoanei in cauza ca sa nu dai gres cu buchetul sau cosul de flori livrat. Serviciul de livrare flori Iasi va duce buchetul cu cea mai mare grija astfel incat omagiata sa se poata bucura de toata splendoarea florilor proaspete. Un cadou dulce sau pufos poate fi anexat buchetului pentru un efect maxim.

  •  Fa o felicitare video

O alta modalitate foarte sincera de a felicita cu ocazia zile de nastere sa a unei aniversari, cand nu exista nicio modalitate de a fi alaturi este felicitarea video. Aceasta va functiona chiar daca toti cei care vor sa felicite nu se afla impreuna.

Cum se face?

Poti solicita fiecarui participant sa inregistreze cateva cuvinte calde pentru persoana omagiata, apoi sa ti-l expedieze tie, iar tu sa le editezi intr-un singur videoclip folosind orice editor pentru smartphone-uri sau computere. Pentru un efect de „prezenta”, fiti cu totii de acord cu acelasi fundal. De exemplu, puteti sta cu totii in fata unui perete alb sau a copacilor verzi. Ideea este simpla, dar va necesita o buna organizare. Pentru ca totul sa mearga fara probleme, vei avea nevoie de:

  • o lista a participantilor;
  • acordul tuturor;
  • formatul felicitarii;

Ajungeti la un comun acord cu privire la expedierea video-urilor, astfel incat sa iti ramana timp sa il editezi pana in ziua respectiva.

Ca intodeauna, florile se adeveresc a fi cel mai frumos cadou care poate fi expediat persoanei dragi. Elaboreaza o felicitare video si plaseaza comanda florilor– si supriza este gata!

Lasa un comentariu