Cum puteți cere și achita facturile la Salubris online

Cumparaturi online

Compania de salubritate a municipalității ieșene, Salubris SA, transmite că ieșenii au posibilitatea de a solicita primirea facturii pentru servicii de salubritate prin e-mail și de a o achita prin internet banking la unitățile bancare, la magazinele partenere PayPoint, Payzone și un-doi Centru de plăți.

„Recomandăm cetățenilor să evite depunerea cererilor de orice tip la registratura societății, solicitările însoțite de documente putând fi transmise la adresa de e-mail office@salubris.ro, prin fax sau prin serviciile poștale. Lucrătorii din cadrul societății vor acorda asistență telefonică sau prin e-mail”, au explicat reprezentanții Salubris Iași.

În contextul situației în care este România acum cu pandemia de COVID-19, Salubris Iași, ECOTIC, Compania de Transport Public Iași și APM Iași au decis amânarea campaniei „Fii la tine-n țară la fel ca afară“, demarată la Iași începând cu 2 martie 2020.

“Menționăm că aceste decizii au fost luate în scopul prevenirii îmbolnăvirilor cu COVID-19 a cetățenilor și angajaților tuturor părților implicate. Vom reveni ulterior cu decizia reluării acestui proiect și perioada de desfășurare a acestuia”, au declarat reprezentanții Salubris Iași.

5 Comments

  • Subsemnatii Suvaiala Maria si Suvaiala Mircea,domiciliati in Iasi, șos Miara de foc 1,bl 595, et 4 ap 11, in perioada iulie+august+septembrie+octombrie,locuim in sat Pietraria comuna Bârnova,la adresa : str, Const. Brâncoveanu 79 A.Va solicitam scoaterea de la plata taxelor de salubritate pentru orasul Iasi.
    Mentionam ca platim aceste taxe,primariei comunei Bârnova!

    17 iunie 2020

  • De ce nu pot sa achit factura online

  • Vă rog să-mi trimiteți factura să pot plăti. Mulțumesc

  • Vreau sa platesc factura online de la salubris

  • Vă rog să-mi trimiteți facturile prin poștă electronică. Mulțumesc!

Lasa un comentariu