Cum a devenit „moartea suspectă” a unei ieșence o crimă oribilă în cuplu

Un ieşean de 56 de ani şi-a omorât concubina după ce a bătut-o cu sălbăticie, în urma unei certe aprinse. Cei doi locuiau într-un imobil din municipiul Iaşi, iar bărbatul era arestat la domiciliu pentru că a fost prins băut la volan şi fără să deţină permis de conducere.

Femeia de 51 de ani a fost lovită violent, de mai multe ori, iar cei care şi-au dat seama că decesul a fost cauzat în urma loviturilor aplicate au fost cei de la Institutul de Medicină Legală, care au efectuat necropsia. În urma acestei descoperiri, medicii au anunţat poliţia.

Cititi si Un ieșean şi-a omorât concubina, în timp ce era arestat la domiciliu

Bărbatul de 56 de ani a comis crima cu sânge rece în casa în care locuia alături de concubina lui, o femeie de 51 de ani. Cei doi locuiau împreună într-un imobil din municipiul Iaşi. O ceartă aprinsă s-a iscat între cei doi, iar după ce a fost bătută cu sălbăticie, femeia a murit. Iniţial, s-a întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. Însă necropsia efectuată de medicii de la Institutul de Medicină Legală din Iaşi a scos la iveală cauza morţii femeii, iar medicii au alertat de îndată poliţia.

Dosarul penal a fost trimis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi

„Iniţial, s-a înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, pe moarte suspectă. În urma efectuării necropsiei, s-a constatat că leziunile s-au datorat unor loviri active, fiind vorba de implicarea factorului uman, dosarul a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, pentru efectuarea anchetei pe infracţiunea de omor. S-a stabilit că victima a fost agresată de concubin, de acest inculpat, pentru care s-a formulat o propunere de arestare preventivă”, a declarat Mihaela Apostol, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Propunerea de arestare preventivă a fost admisă, iar inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. Începând cu data de 5 iulie 2021, bărbatul se află după gratii, unde va sta până pe data de 3 august 2021, inclusiv.

„Se admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în dosarul 380/P/2021. În consecinţă, se dispune arestarea preventivă a inculpatului Ovidiu Moroşanu pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, pentru o perioadă de 30 de zile. Se dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Ovidiu Moroşanu”, au precizat judecătorii ieşeni.

Cititi mai multe pe ziaruldeiasi.ro.

Lasa un comentariu