Iubita lui Culiță Sterp i-a zis „DA” cântărețului în Cappadocia

Iubita lui Culiță Sterp, i-a zis „DA” cântărețului în Cappadocia. Artistul și-a cerut iubita de soție în Cappadocia, în timp ce filmau un videoclip pentru una dintre piesele cântărețului.

Culiță Sterp s-a decis să facă marele pas în Cappadocia. Artistul și-a cerut iubita în casătorie într-un mod de-a dreptul inedit. Se pare că Daniela Iliescu nu se aștepta nicio secundă la faptul că partenerul său îi va da inelul de logodnă.

În timp ce filmau videoclipul unei melodii, cântărețul și-a luat prin surprindere iubita cu gestul său total neașteptat. Aceasta s-a pus în genunchi și i-a adresat cea mai importantă întrebare, iar răspunsul tinerei a fost un DA hotărât.

Cum a anunțat Culiță Sterp că a cerut-o de soție pe Daniela Iliescu

În urmă cu puțin timp, Culiță Sterp a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine din momentul în care și-a cerut iubita de soție. Daniela Iliescu a îmbrăcat o rochie albă de mireasă pentru filmări, care s-a potrivit de minune cu planul măreț al cântărețului.

„A spus DA, frumoasa mea! 🤍 O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată „Nu pot iubi alte femei”. Pfff, ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne 🙏 În cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec și prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea! 🤍”, a transmis Culiță Sterp, vizibil emoționat.

Mesajul postat de Culiță Sterp

Postarea artistului a strâns mai bine de 83 mii de like-uri, dar și o mulțime de urări.

„Te iubesc din tot sufletul meu și îți mulțumesc pentru momentele alea perfecte. Ai spus tu de la început ca o sa ma surprinzi cu cererea, dar acum chiar nu mai am cuvinte”, i-a transmis Daniela Iliescu, mama copilului lui Culiță Sterp.

Daniela Iliescu, mesaj emoționant după ce Culiță Sterp a cerut-o de soție

Partenera cântărețului a ținut neapărat să le transmită tuturor că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Aceasta și-a anunțat prietenii din mediul virtual că a fost cerută în căsătorie de Culiță Sterp prin intermediul unor imagini și a unui mesaj de-a dreptul emoționant.

„Am spus DA cu sufletul, înainte să realizez ce avea să ne pregătească destinul 🤍

Nu am crezut niciodată în iubirea din povesti, dar am știut mereu ca voi găsi omul căruia îi voi putea oferi toată iubirea mea și care la rândul lui mă vă iubi așa cum merit.

Și te-am găsit, sau mai bine zis regăsit pe tine și am realizat de ce destinul m-a adus înapoi acasă. De fapt m-a adus la tine. Și de aici, povestea continuă atât de frumos, că nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mă faci fericită, pentru minunea din viața noastră, pentru toate provocările, încurajările, felul în care te dedici familiei noastre și pentru toate acele dovezi de iubire pe care le știm doar noi, pentru că alea sunt cele mai frumoase.

Te iubesc, frumosul meu! 🤍”
, a transmis tânăra, vizibil emoționată și fericită.

Mesajul postat de Daniela Iliescu

Sursa: a1.ro

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Bădălau! Iată reacția dură a Iuliei Sălăgean

Lasa un comentariu