Cu cine construiești casa visurilor în Iași – TOP 3 specialiști pe care trebuie să îi chemi în ajutor

Construirea unei case este un proces complex, care implică investiții în timp și resurse, atât umane, cât și financiare. 

În ultimul timp, casele au luat locul apartamentelor în preferințele oamenilor, în special ale familiilor cu copii, care sunt în căutare de spațiu și aer curat. Dacă ai în plan să construiești o casă, trebuie să știi că ai nevoie în primul rând de specialiști care să te ajute să faci alegerile cele mai potrivite pentru tine. Nu te poți juca cu proiectul unei case, pentru că greșelile în astfel de cazuri pot duce la costuri suplimentare nedorite. În al doilea rând, ai nevoie de răbdare și încredere să lași proiectul în mâinile celor care știu ce fac. 

Iată TOP 3 specialiști pe care trebuie să-i chemi în ajutor atunci când te-ai hotărât să-ți construiești casa visurilor tale:
1. Specialistul în consultanță imobiliară și proiectare

Dacă nu dorești să apelezi la o firmă de la care să cumperi casa la cheie și vrei ca totul să fie așa cum îți imaginezi tu, ai nevoie de o echipă de profesioniști în domeniu care să fie cu tine de la bun început și care să lucreze cu nevoile tale. 

Etapele de consultanță și proiectare sunt printre cele mai importante și în același timp cele care odată realizate de specialiști, aduc doar avantaje de partea ta. Bugetul și timpul vor fi optimizate încă din primele stadii, astfel încât tu să nu ai pierderi neașteptate pe parcurs. Tot ei te vor asigura că terenul se potrivește intențiilor tale de investiții, judecând pe măsura cerințelor pieței imobiliare. 

O astfel de echipă, la care găsești idei și soluții eficiente pentru visul tău, este echipa CAD-on, un grup de experți care au integrat toate tipurile de servicii ce țin de domeniul proiectării de construcții. O colaborare cu echipa îți poate rezolva probleme legate atât de ordin tehnic, cât și legislativ, fără să mai ai bătăi de cap cu obținerea actelor și avizelor necesare pentru cadrul legal, așadar alege-i pe cei mai buni!

2. Constructorul

O echipă de muncitori cu experiență îți poate lua o mare mare din griji de pe cap. Ei îți vor spune exact de ce au nevoie, îți vor da sfaturi din domeniu și te vor ajuta să ajungi la rezultatele pe care ți le dorești. Pentru asta este important să ai încredere în cunoștințele și abilitățile lor. Alocă un buget separat pentru cei care te vor ajuta cu construcția propriu-zisă, apoi caută o echipă de profesioniști cu care să nu-ți fie teamă să pornești la drum. Colaborarea cu ei va fi una pe termen lung, astfel că trebuie să fie una strânsă. De obicei, firmele de construcții au un catalog prin care se prezintă. Nu ezita să-l consulți înainte să iei decizia finală. Cei pe care îi alegi trebuie să lucreze pentru visul tău, nu împotriva lui!

3. Designerul de interior 

Odată ce ai construit casa și ești tot mai dornic să te muți, ultimul pas este amenajarea. Pentru asta, există designerul de interior, specialistul care îți decorează casa în funcție de personalitatea și gusturile tale. Pentru cineva care nu are înclinație spre design, alegerea și potrivirea elementelor de decor poate fi extenuantă, atât din punct de vedere al efortului, cât și financiar. Designerul vine să-ți ușureze munca și să aleagă cele mai bune opțiuni în funcție de stilul pe care ți-l dorești în casă și banii pe care care îi ai la dispoziție. Costurile pe care le percepe un designer sunt diferite, calculate în funcție de complexitatea proiectului, dar poți consulta un studio de design și poți cere oferte, ca mai apoi să o alegi pe cea potrivită. 

Acestea fiind spuse, gândește de două ori înainte pașii pe care urmează să îi faci când începi să construiești o casă și alege doar oamenii care știu ce fac! Așa vei fi sigur că vei avea casa la care visezi. 

Lasa un comentariu