CTP organizeaza selectie în vederea ocuparii posturilor vacante de soferi autobuz si vatmani

Reprezentantii companiei anunta ca societatea care asigura  transortul public de persoane in municipiul Iasi organizeaza  selectie în vederea ocuparii posturilor vacante de soferi  autobuz si vatmani.

Cei care doresc sa devina vatmani sau soferi ai Companiei  de Transport Public trebuie sa indeplineasca o serie de conditii  de participare la concurs. Trebuie sa fie absolventi de scoala  profesionala sau 10 clase si curs calificare, trebuie sa detina  permis de conducere categoria D si atestat profesional transport  persoane pentru soferi sau categoria Tv pentru vatmani.

De asemenea, cei interesati trebuie sa fie apti medical si psihologic.  Compania de Transport Public ofera: motivare financiara pentru  activitate în trafic aglomerat sau munca suplimentara, tichete de  masa, stabilitatea locului de munca, sprijin în diverse situatii  sau evenimente de viata, posibilitatea dezvoltarii  profesionale dar si o planificare anuala a vacantelor.

Criteriile de selectie sunt: cunostinte specifice activitatii,  abilitati de organizare si planificare a activitatii personale,  identificarea solutiilor optime, adaptabilitate, flexibilitate dar si  echilibru psihic si emotional. De asemenea, se cere punctualitate,  disponibilitate, politete, spirit de ordine si disciplina; Dosarul de înscriere la selectie va contine: cerere de participare la  selectie, CV, recomandari, cazier rutier pentru ultimii 5 ani si  judiciar, precum si xerocopii dupa: cartea de identitate,  certificat de nastere, diploma de studii, certificat de calificare,  permis de conducere si atestat profesional transport persoane .

Solicitanii pot obtine mai multe informatii direct de la sediul  Companiei de Transport Public, la Serviciul Resurse Umane.

Lasa un comentariu