Cristiano Bergodi s-a vindecat de COVID-19! A plecat din spital și merge la echipă: „Am fost tratat exemplar”

Italianul Cristiano Bergodi (55 de ani) s-a vindecat de coronavirus, iar antrenorul Craiovei a plecat din spital, relatează gsp.ro

Tehnicianul a fost externat din spitalul „Victor Babeș” din Craiova, iar acum va merge în Austria, acolo unde CS Universitatea se află în cantonament.  Bergodi a fost depistat pozitiv pe 5 august, iar acum testele sale au ieșit negative.

Bergodi a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care le mulțumea membrilor spitalului și anunțat că va reveni lângă echipa alb-albastră.

„Vreau să îmi exprim din inimă recunoștința personalului din spitalul «Victor Babeș» din Craiova, condus de doctorul Mircea Frumosu, care m-a tratat de COVID-19 într-o manieră exemplară! Ați fost excepționali! Va fi una dintre multele experiențe pe care le voi lua cu mine.

Acum mă întorc înapoi la băieții meci, care se pregătesc în Austria, sub comanda staff-ului.  Anul acesta ne-a lipsit puțin, dar împreună sunt sigur că putem încerca din nou și să recâștigăm ceea ce ni s-a luat în ultima zi.

În cele din urmă, vreau să mulțumesc prietenilor, cunoștințelor și familiei, care mi-au oferit sprijin moral. Vă sunt recunoscător tuturor! Vă iubesc!”, a scris Bergodi pe Facebook.

Lasa un comentariu