Crimă la Iaşi: un bărbat şi-a ucis soţia după priveghiul mamei

Judecătorii ieşeni au tranşat un caz de omor în care agresor a fost soţul iar victimă soţia acestuia. Detaliile din motivarea magistraţilor sunt terifiante.

Un bărbat de 50 de ani din oraşul Hârlău a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat într-un dosar de omor. Ioan Iancu nu este mulţumit de sentinţa primită de la Tribunal şi a formulat apel, procesul său urmând a se relua în perioada următoare.

Potrivit motivării primei instanţe, individul şi-a ucis soţia cu care avea patru copiii. S-a întâmplat la începutul acestui an, pe 23 ianuarie. În acea zi, victima a revenit de la un spital din Iaşi, unde a efectuat dializă. Spre seară, soţul acesteia se afla la priveghiul mamei sale şi se afla în stare avansată de ebrietate, conform judecătorilor, ntează adevarul.ro.

La un moment dat, Ioan Iancu a plecat acasă, ceea ce i-a neliniştit pe copiii acestuia, care ştiau că individul obişnuieşte să fie agresiv cu soţia atunci când bea. Una dintre fiice a sunat-o pe mamă, care i-a spus că Iancu o înjură. În câteva minute, victima a sunat-o din nou pe victimă şi i-a spus să vină acasă deoarece Iancu o bate.

Fiica a mers în fugă spre locuinţa părinţilor, unde a găsit-o pe victimă plină de sânge. Fusese lovită cu pumnii şi picioarele în zona capului. În doar câteva minute, victima şi-a pierdut cunoştinţa iar la faţa locului a ajuns un echipaj medical. A doua zi, însă, femeia a decedat.

Lasa un comentariu