Cotea Flavius-Gabriel, candidat PSD la Primaria Holboca: Facem echipă pentru HOLBOCA ! E Timpul Pentru Dezvoltare

Campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 se apropie de final!

Fac apel la civilizație, calm, responsabilitate.

Încrederea oamenilor nu se câștigă cu vorbe acide și nefondate, ci cu fapte. Fapte bune, pentru comunitate. Vorbele grele pot stârni emoții. Dar, oamenii din comuna noastră sunt raționali. Nu poate avea succes metoda de a răspândi vorbe nefondate și acuzatoare. Pentru că oamenii văd, raționează și înțeleg diversiunea.

Dezavuez și condamn atacul la persoană, ruptul afișelor, intriga și mai ales injuriile sau acuzațiile nefondate precum și răzbunarea pe oamenii nevinovați (cunoaștem modul), din partea contracandidaților electorali!

Există o singură cale de a convinge : calea adevărului și a faptelor concrete.

Ca și dumneavoastră, și eu vreau mai mult pentru comuna Holboca. Pentru fiecare sat, pentru fiecare stradă, pentru fiecare om. De aceea, nu m-am mulțumit cu câte o anumită realizare, într-un an sau altul. Am vrut mai mult și am muncit mai mult. Am căutat diverse tipuri de finanțări, am făcut în așa fel încât să le câștigăm și să progresăm. Inclusiv, astăzi, derulăm astfel de proiecte. Pe altele, le pregătim. Pentru că așa este normal.

După cum s-a observat, chiar dacă suntem în campanie electorală, m-am ferit să apelez la intrigă sau să invoc proptele și moșteniri familiale, de generații întregi, în spirit de adevărat clan, ale unor posturi publice.

Dar, la fel ca și în cazul ideii de promptitudine/respect față de cetățean, reprezintă repere de revizuit.

Zecile de persoane, familiile întregi care voluntar m-au însoțit în aceste zile de campanie nu pot fi denumite „membri ai unui clan”. Sunt oameni care doresc un schimb de optică, inclusiv în Primăria Holboca. Doresc progresul și se implică. Așa cum, s-au alăturat și alții, altora. Cu toții, suntem membri ai aceleași comunități. Poate, cu toții vrem să ne fie mai bine, aici. Dar, trebuie să recunoaștem că nu pot toți să și înfăptuiască dorințele.

Trebuie să știi și să nu pierzi oportunitatea. Pentru că va pierde comunitatea.

Am dovedit că știm calea dezvoltării, prin toți pașii înainte pe care i-am făcut. Nu este timp de pierdut. Pentru că avem multă treabă.

Nu este timpul vorbelor nefondate și al intrigilor, ci al faptelor pentru comunitate.

Am vorbit mult cu oamenii. Și ei doresc să aleagă respectul, calmul, să îi susțină pe cei care într-adevăr sunt dedicați comunității, pe cei care urmăresc doar interesul public, nu interesul de familie sau propășirea personală!

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și vă asigur de un singur lucru:

Da, voi lupta pentru binele comunei și, împreună cu echipa de consilieri, în interesul dumneavoastră și #doarpentruComunaHolboca

Cotea Flavius-Gabriel , candidat PSD la Primaria Holboca

Lasa un comentariu