Costel Alexe: „Harabagiu nu mai are ce căuta în funcția de viceprimar!“

Deputatul ieșean Costel Alexe a taxat dur jignirile aduse de către viceprimarul Gabriel Harabagiu consilierului local Răzvan Timofciuc. Preşedintele PNL Iaşi a adăugat că Harabagiu nu mai are ce căuta în funcția pe care ocupă după episodul din ultima ședință de Consiliu Local, când au fost proferate jignirile.

„Liberalii vor transparență și șanse egale pentru toți agenții economici care vor să închirieze domeniul public de la Primărie. Colegul meu din CL tocmai acest lucru a spus în interpelarea sa. În locul unui răspuns punctual, dl. Harabagiu și-a dat arama pe față și a recurs la atacuri suburbane, nedemne de funcția pe care o ocupă.

După acest episod, dl. Harabagiu nu mai are ce căuta în funcția de viceprimar. Un astfel de comportament din partea unui înalt reprezentant al Iașului este inadmisibil. Capitala culturală a României nu poate fi reprezentată de astfel de oameni politici.

În calitate de președinte al filialei județene a PNL Iași nu voi permite nimănui să aducă injurii oricărui ales liberal din administrația publică: primar, consilier județean sau local și vă asigur că grupul consilierilor liberali are parte de întreaga susținere a PNL Iași în activitatea sa din Consiliul Local.

Îmi doresc, la fel ca toți colegii mei din Organizația Județeană a PNL Iași, o administrație locală și județeană transparentă, eficientă și integră, fapt pentru care fiecare reprezentant liberal din Consiliu Local sau din Consiliu Județean acționează cu bună credință pentru apărare acestor valori“, susține Costel Alexe.

Lasa un comentariu