Cosmin Frăsinescu şi Andrei Cristea au semnat prelungirea contractelor cu Poli Iaşi

Căpitanul echipei Politehnica Iaşi, Cosmin Frăsinescu, şi golgheterul Andrei Cristea au semnat ieri prelungirea contractelor cu gruparea moldoveană.

„S-a procedat corect, este un lucru normal, este o prelungire cu negociere de ambele părţi. Având în vedere această situaţie, cred că la toate cluburile ar trebui să se întâmple cu jucătorii aflaţi în ultimele 6 luni de contract. Este o chestie de fair-play până la urmă”, a afirmat Frăsinescu.

Andrei Cristea a mulţumit conducerii clubului şi suporterilor pentru susţinere: „Mulţumesc pentru această şansă de a continua. În ultimul timp am primit foarte multe mesaje de la suporteri şi le mulţumesc pentru susţinere şi sperăm ca împreună să facem o treabă foarte bună. Suntem datori să terminăm ceea ce am început şi ne dorim ca în acest campionat să avem rezultate foarte frumoase”.

Preşedintele clubului Politehnica Iaşi, Ciprian Paraschiv, a afirmat că le va propune prelungirea contractelor şi altor jucători ai formaţiei pregătite de Mircea Rednic, scrie agerpres.ro.

„Mă bucur că astăzi au semnat şi căpitanul şi golgheterul Iaşiului, doi jucători exponenţiali pentru culorile alb-albastre. În zilele următoare voi avea discuţii şi cu ceilalţi jucători şi sperăm ca împreună să trecem peste această perioadă grea şi să construim un proiect frumos la Iaşi, care să bucure toţi suporterii din această parte a ţării”, a declarat Paraschiv într-o înregistrare video difuzată pe pagina de Facebook a clubului.

Lasa un comentariu