Coronavirus în România. 123 de cazuri de coronavirus confirmate. Printre pacienți, un deputat PNL și primarul Devei, infectați de senatorul Chițac

Numărul de cazuri de infectare cu coronavirus în România a ajuns la 123, sâmbătă, iar printre pacienți sunt șapte noi pacienți – între care o femeie din Constanța infectată de senatorul Vergil Chițac, un asistent medical de la Spitalul Gerota și un inginer de la ADP sector 4, care fac parte din cercul fostului ofițer MAI – au fost confirmați cu coronavirus sâmbătă seară.

Anterior, alți trei liberali au fost confirmați cu COVID-19. România a intrat în scenariul 3 al epidemiei, ceea ce înseamnă un număr de îmbolnăviri între 101 și 2.000.

Doar vineri au fost confirmate 36 de cazuri de îmbolnăvire. Din totalul infectărilor cu coronavirus, 31 sunt în București, scrie hotnews.ro.

00:02 Ambasada României în Spania anunţă suspendarea activităţii cu publicul la sediile oficiilor consulare

22:45 Bilanțul ajunge la 123 de cazuri. Șapte noi pacienți – între care o femeie din Constanța infectată de senatorul Vergil Chițac, un asistent medical de la Spitalul Gerota și un inginer de la ADP sector 4, care fac parte din cercul fostului ofițer MAI – au fost confirmați cu coronavirus sâmbătă seară.

22.40 Trei noi cazuri confirmate, bilanțul atinge 121

Lasa un comentariu