Constantin, Cîmpeanu, parlamentari și șefi de organizații vor să demisioneze din Pro România

Amenințați cu excluderile de către Victor Ponta, prim vicepreședinții Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu urmează să demisioneze împreună cu o parte dintre șefii de organizații PRO România. Surse din interiorul PRO România au declarat pentru HotNews.ro cei cinci parlamentari Pro România care au votat susținerea Guvernului Orban vor demisiona din partid alături de prim vicepreședinții Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, potrivit hotnews.

„Există mai mulți lideri de organizații care nu sunt de acord cu modul în care Victor Ponta a condus partidul în ultima perioadă și urmează să-și anunțe demisiile în următoarele zile. Cei șapte care au votat învestirea Guvernului Orban nu așteaptă să fie excluși din partid își vor anunța demisiile de onoare „, au declarat pentru HotNews.ro sursele citate.

Reamintim că prim vicepreședinții PRO România Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu și deputații Georgian Pop, Emilia Meiroșu, Mircea Baniaș, Liviu Balint și Florea Damian au votat în urmă cu o zi, în Parlament, Guvernul Orban.

Toți cei șapte parlamenatri urmează să părăsească PRO România si, potrivit surselor citate, urmați de o parte dintre liderii de organizați. Printre acestea se regăsesc Olt, Constanța, Sălaj, Argeș și Brăila.

De altfel, liderul PRO România Olt, Dan Silvian, este primul care a anunțat public că părăsește partidul. Acesta a scris pe pagina sa de socializare că a fost eliminat din grupul de Whatsapp al coordonatorilor județeni PRO România fără nicio explicație „și că astfel „pune stop activității în PRO România”.

„Lipsa de respect, lașitatea și perversitatea demonstrate de liderii naționali față de această organizație, impunerea unui coordonator, cunoscut ca omul „jocului pentru PSD”, mă pun în situația de a spune STOP”, scrie Dan Silvian.

Lasa un comentariu