Conflict între două familii din Craiova, opt persoane fiind implicate în scandal

Reprezentanti ai Politiei Nationale, ai Politei Locale, Jandarmeriei si Serviciului de Politie pentru Interventie Rapida, verifica participanti la trafic si pietoni dupa ora la care a intrat in vigoare interdictie de deplasare stipulata in ordonanta militara numarul 2, inTimisoara si in imprejurimi, luni, 23 martie 2020.

Un conflict între două familii a avut loc, duminică, pe o stradă din Craiova, fiind implicate opt persoane cu vârste între 17 şi 45 de ani. Una din acestea a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, duminică, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de patru persoane că au fost agresate fizic pe o stradă din Craiova, de mai multe persoane, potrivit news.ro

„La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au stabilit faptul că pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, a izbucnit un conflict între două familii. Conflictul a fost aplanat de poliţişti, iar persoanele implicate au fost conduse la sediul secţiei pentru audieri”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.  

Poliţiştii au menţionat că din cercetările făcute până în prezent s-a stabilit că în conflict ar fi fost implicate opt persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 45 de ani, dintre care o persoană s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Lasa un comentariu