Concurs pentru 35 de posturi libere la Spitalul „Parhon”

Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon” organizează concursuri pentru ocuparea a 35 de posturi vacante, dintre care 18 sunt pentru asistenţi medicali. Mai sunt disponibile două posturi de inginer, şapte de infirmier, şase de îngrijitor, câte un post de referent şi de muncitor necalificat, voluntariatul fiind minimul necesar ca vechime în specialitatea studiilor. 

Din cele 18 posturi pentru asistent medical, 12 sunt pe perioadă nedeterminată şi pot fi ocupate de persoane care au diplomă de şcoală sanitară postliceală sau diplomă de licenţă în specialitate, precum şi cunoştinţe operare PC. Concursul va avea loc în două etape, pe 17 iunie de la ora 10.00 va fi proba scrisă, iar pe 18 iunie, va fi proba practică sau interviul, scrie ziaruldeiasi.ro.

Celelalte şase posturi sunt pe perioadă determinată, temporar vacante, iar concursul va avea loc pe 14 şi 15 iunie. În aceste două zile va avea loc şi concursul pentru cinci infirmieri şi trei îngrijitori, tot pe perioadă determinată, pentru care este nevoie de studii generale, iar pentru posturile de infirmier sunt necesare şi cursuri în domeniu.

Dosarele de înscriere se depun la spital şi trebuie să conţină mai multe documente: cerere de înscriere, copie după buletin, copiile documentelor care atestă nivelul studiilor, adeverinţă care atestă vechimea în muncă, adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, CV, precum şi cazier judiciar sau declaraţie pe propria răspundere în care candidatul să precizeze că nu are antecedente penale.

  • Sunt interesata de un loc de munca ca și infirmiera, am calificare în domeniu de 720 de ore plus experienta 2 ani

Lasa un comentariu