Concert interzis adolescenţilor sub 16 ani, joi, la Ateneul Iași

Trupa Taxi va susţine joia aceasta un concert aniversar la Ateneul Naţional din Iaşi, concert care marchează 20 de ani de carieră. Publicul ieşean are ocazia să asculte melodiile de dragoste sau versurile critice la adresa stării sociale sau politice a României compuse în cei 20 de ani de activitate.

Astfel, joi, pe 14 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala mare de spectacole „Radu Beligan” de la Ateneul din Iaşi vor răsuna melodii precum „Cele două cuvinte”, „Aici sunt banii dumneavoastră”, „Ai închis marea în ochi”, „Mi-e dor şi doare”, „Cainele comunitar”, „Jumătatea mea”, „Criogenia Salvează România” sau „Despre smerenie”.

Acesul la spectacol este restricţionat tinerilor sub 16 ani, organizatorii spectacolului menţionând faptul că va fi folosit „un limbaj direct şi elocvent”. Preţul biletelor variază între 69 şi 119 lei, iar primii 100 de cumpărători beneficiază de un tarif preferenţial al biletelor de intrare. Se pun la dispoziţie şase bilete pentru persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora.

Taxi este o trupă românească de pop-rock, fondată în 1999 şi este compusă din Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Kerezsi Csongor, Cantemir Neacşu, Darius Neagu, Vicky Albu şi Daria Corbu. Taxi a reprezentat România în anul 2000 la Eurovision cu cântecul „Luna” şi a obţinut locul 17.

Lasa un comentariu