Concert caritabil de colinde dedicat bunicilor singuri

Bucuria Naşterii Domnului şi Mântuitorului nostru Isus Cristos este un prilej de veselie pentru cei mai mulţi dintre noi. Aşteptăm cu nerăbdare să petrecem timp cu familiile noastre, să ne bucurăm împreună de masa de Crăciun, să despachetăm cadourile şi să depănăm amintiri alături de cei dragi.

Din nefericire, sunt persoane pentru care Crăciunul este perioada anului când simt mai tare ca oricând singurătatea şi neajunsurile materiale.

În acest scop, Centrul Diecezan Caritas Iași organizează concertul caritabil  „Și bunicii îl așteaptă pe Moș Crăciun”, eveniment filantropic organizat cu ocazia sărbatorilor de iarnă care ne invită să fim mai aproape de bunicii uitați și singuri ale căror suflete de copii nu au încetat să îl aștepte pe Moș Crăciun.

Evenimentul are loc duminică, 15 decembrie 2019 începând cu ora 12:00 la Parohia Romano-Catolică Sfânta Tereza a Pruncului Isusdin Iași. Recitalul muzical este susținut de corul format din voluntarii Centrului Diecezan Caritas Iași, dirijor fiind artista de canto clasic Andreea Miler (interpretează colinde menite să ne insufle magia sărbătorilor de iarnă).

Cu ajutorul oamenilor, sunt oferite bucurie, speranță, căldură în suflete, uitându-se, pentru puțin timp, de povara bătrâneții. Toate fondurile colectate vor fi utilizate pentru oferirea de bunuri și cadouri celor 50 de vârstnici care beneficiază de servicii sociale și socio-medicale în cadrul Centrului de Îngrijire la Domiciliu Iași.

Astfel, primesc îndemn toate persoanele care își aduc aminte, cu drag, de bunicii lor să-și îndrepte atenția și iubirea către vârstnicii neajutorați. Pentru o zi, putem deveni spiridușii Moșului, oferindu-le un mic suport bătrâneilor care au mare nevoie de atenția și iubirea noastră.

Vă așteptăm la concert să aducem voie bună și izvor de bucurie celor încercați de greutățile vieții!

Lasa un comentariu