Companii de top și sute de variante de angajare la Târgul de Cariere

Giganții Amazon Web Services și Michelin, printre companiile prezente la eveniment.

Târgul de Cariere, organizator de evenimente de recrutare în România și Republica Moldova, anunță desfășurarea, în perioada 11-12 octombrie, la Palas Mall, a ediției aniversare cu numărul 20 a evenimentului Târgul de Cariere. Orarul de desfășurare este: vineri : 10:00-19:00 și sâmbătă 12:00-18:00.

Noul sezon va fi mai complex și mai mare decât edițiile precedente, la eveniment fiind așteptate peste 50 companii și peste 7500 candidați, incluzând atât tineri absolvenți cât și angajați cu experiență pe piața forței de muncă.

Printre angajatorii la eveniment se numără și companii cu renume internațional, precum Amazon Web Services (Franța), JKS (Danemarca), Art of Hospitality (Italia) și Michelin România. De asemenea, la ediția aniversară din 11-12 octombrie vor fi prezente și companiile: Azomureș, HCL, Vezuvian, CER Cleaning Equipment part of Kaercher Group, Universal Alloy și Procter & Gamble.

În premieră pentru Iași, Târgul de Cariere aduce un turneu de esports: League of Legends, parte din conceptul “Digital Crusade”, cea mai complexă rețea de evenimente de gaming din România. Aceasta reprezintă următorul pas în evoluția seriei ”Gaming Tournaments”, implementată inițial de Târgul de Cariere în toamna anului 2018 la Cluj Napoca și care, împreună cu Transylvania Esports, a luat amploare, în prezent adresând 6 locații diferite în România și Republica Moldova.

Se estimează participarea a zeci de echipe sau jucători individuali, dintre cei mai competenți, dar și amatori, cu peste 100 de oameni implicați activ și peste 500 de participanți din public, special veniți pentru a fi parte din joc.

Tendințele demonstrează că la evenimentul de recrutare vin tot mai mulți candidați cu experiență, mai mult de jumătate dintre aceștia fiind angajați de peste 5 ani. În plus, de-a lungul timpului, nivelul de pregătire al candidaților prezenți la Târgul de Cariere este tot mai mare, la ediția din primăvara 2019 peste 60% dintre aceștia având studii superioare (conform unui studiu intern realizat de echipa Târgul de Cariere, printr-un sondaj efectuat pe un eșantion de 1984 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă).

Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism și Contabilitate, posturile disponibile și numărul acestora crescând constant de la un sezon la altul. Față de edițiile trecute Târgul de Cariere Iași, ediția de toamnă 2019 va include și joburi part-time și internship-uri pentru anumite companii.

Printre companiile prezente la Târgul de Cariere Iași în sezonul de toamnă 2019 se numără și SCC Services, Veo Worldwide Services, Delphi Technologies, Accenture, ArcelorMittal Tubular Products Iași, Alten și Arcadia Medical Center.

Lasa un comentariu