Companii de top și sute de variante de angajare la Târgul de Cariere (11 – 12 octombrie)

Târgul de Cariere, organizator de evenimente de recrutare în România și Republica Moldova, anunță desfășurarea, în perioada 11-12 octombrie, la Palas Mall, a ediției aniversare cu numărul 20 a evenimentului Târgul de Cariere. Orarul de desfășurare este: vineri : 10:00-19:00 și sâmbătă 12:00-18:00.

Noul sezon va fi mai complex și mai mare decât edițiile precedente, la eveniment fiind așteptate peste 50 companii și peste 7500 candidați, incluzând atât tineri absolvenți cât și angajați cu experiență pe piața forței de muncă.

Printre angajatorii la eveniment se numără și companii cu renume internațional, precum Amazon Web Services (Franța), JKS (Danemarca), Art of Hospitality (Italia) și Michelin România.

De asemenea, la ediția aniversară din 11-12 octombrie vor fi prezente și companiile: Azomureș, HCL, Vezuvian, CER Cleaning Equipment part of Kaercher Group, Universal Alloy și Procter & Gamble.

În premieră pentru Iași, Târgul de Cariere aduce un turneu de esports: League of Legends, parte din conceptul “Digital Crusade”, cea mai complexă rețea de evenimente de gaming din România.

Aceasta reprezintă următorul pas în evoluția seriei ”Gaming Tournaments”, implementată inițial de Târgul de Cariere în toamna anului 2018 la Cluj Napoca și care, împreună cu Transylvania Esports, a luat amploare, în prezent adresând 6 locații diferite în România și Republica Moldova.

Se estimează participarea a zeci de echipe sau jucători individuali, dintre cei mai competenți, dar și amatori, cu peste 100 de oameni implicați activ și peste 500 de participanți din public, special veniți pentru a fi parte din joc.

Lasa un comentariu