Compania din Italia care produce măști transparente. Cât costă una?

De o perioadă încoace, nu poți ieși din casă fără două lucruri esențiale: portofelul și masca… de protecție. Chiar dacă a devenit atât de comună în spațiile publice, creativitatea și inventivitatea oamenilor o face, de la o zi la alta, mai prietenoasă.

De exemplu, o companie din Italia produce, mai nou, măști chirurgicale transparente. Sunt utile celor cu deficienție de auz, care se bazează pe limbajul mimico-gestual. În plus, chiar și patronii o găsesc folositoare, pentru că vor ca angajații să afișeze o față zâmbitoare în fața clienților, potrivit ProTv.ro

Cofetar, frizer, medic… 3 meserii diferite, dar care au un lucru în comun: masca de protecție pe care o poartă pe față. Acum însă cu un mare plus, pentru că dezvăluie zâmbetul celui care o poartă.

Doriana Marini, CEO Dienpi: “Măștile transparente sunt pentru toată lumea. Oricine le poate folosi pentru a avea o comunicare mai ușoară, nu doar prin cuvinte, ci și cu gesturi, expresii faciale, mișcări ale buzelor… De exemplu, pentru a trimite un pupic.”

Chiar dacă acum e fericită, cea care a venit cu ideea măștilor chirurgicale transparente spune că a fost la un pas să-și piardă afacerea din cauza pandemiei de coronavirus. Era obișnuită cu clienți precum Valentino, Gucci sau Chanel, dar din lipsă de comenzi a fost la un pas de faliment.

Lasa un comentariu