Coadă la Louis Vuitton în centrul Vienei, după redeschiderea magazinelor

Marile magazine din Austria s-au redeschis, la fel și restaurantele și terenurile de sport. Oamenii s-au așezat la coadă la magazinele de lux și la saloanele de înfrumusețare, potrivit unui material transmis de CNN, citat de catre digi24.ro

„Am ieșit să ne cumpărăm haine nu pentru că avem nevoie de ele, ci ca un fel de recompensă după această perioadă”, a declarat o clientă ieșită dintr-un magazin din centrul Vienei. În materialul filmat se văd oameni intrând în grupuri în magazine sau stând la coadă la Louis Vuitton, cu respectarea regulilor de distanțare socială.  

Clienții, care înainte se înghesuiau în magazinele de lux ale Vienei, încep să reapară, ceea ce este un semn de progres în procesul de relaxare a restricțiilor, se mai menționează în material.

De asemenea, saloanele de înfrumusețare s-au redeschis, cu norme de igienă foarte stricte. Cei care fac sport pot merge din nou pe terenul de tenis, cu condiția să nu aibă contact direct cu ceilalți, în vreme ce sălile de fitness trebuie să mai aștepte.

Lasa un comentariu