CNAIR a ales firma care va proiecta drumurile expres Paşcani – Suceava şi Suceava – Siret

Compania Naţională de Drumuri a decis, joi, firma care va elabora studiul de fezabilitate şi va proiecta drumurile expres Paşcani – Suceava şi Suceava – Siret, relatează adevărul.ro

Firma desemnată câştigătoare pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic de execuţie pentru Drumul Expres Paşcani – Suceava este Asocierea Search Corporation SRL – Egis International SAS – Egis Romania SA, cu preţul de 11,72 milioane lei fără TVA.

Durata contractului este de 24 luni, din care: 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuţie, 4 luni pentru servicii de asistenţă tehnică în pregătirea procedurilor de achiziţie a contractului de lucrări şi în obţinerea finanţării europene. Lungimea estimată a traseului este de 61 km.

Firma desemnată câştigătoare pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic de execuţie pentru Drumul Expres Suceava – Siret este tot Asocierea Search Corporation SRL – Egis International SAS – Egis Romania SA, cu preţul de 10 milioane lei fără TVA.

Durata contractului este de 24 luni, din care: 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuţie, 4 luni pentru servicii de asistenţă tehnică în pregătirea procedurilor de achiziţie a contractului de lucrări şi în obţinerea finanţării europene. Lungimea estimată a traseului este de 41 km.

Semnarea contractelor de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii si respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Lasa un comentariu