Ciprian Paraschiv propus să ocupe funcţia de președinte executiv al clubului Politehnica Iași

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a declarat că i-a propus lui Ciprian Paraschiv să ocupe funcţia de președinte executiv al clubului Politehnica Iași.

Actualul președinte, Adrian Ambrosie, ar urma să devină vicepreședinte sau președinte al Comitetului Director, în locul lui Leonid Antohi.

Ciprian Paraschiv este în prezent manager de dezvoltare în cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Paraschiv a fost căpitan Politehnicii Iași și șef al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Iaşi, scrie realitateadeiasi.net.

„Dacă vrea să vină, îl așteptăm cu brațele deschise pe Ciprian Paraschiv. Știu că dânsul este o piesă importantă din mecanismul de coordonare al Federației Române de Fotbal, dar l-aș ruga pe domnul președinte Răzvan Burleanu să facă o dispensă și să poată găsi o altă perspectivă acelui post. Îl așteptăm pe Ciprian Paraschiv în condiții echivalente cel puțin de salarizare, cu posibilitatea de a-și manifesta public fișa postului de președinte de club și cu sprijinul nemijlocit al primarului municipiului Iași”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Lasa un comentariu