Cine este Ioana Cosma, prima femeie comentator la EURO 2020!

În urmă cu o săptămână s-a aflat faptul că Ioana Cosma va fi prima femeie din România care va comenta un meci de fotbal de la EURO. Aseară, telespectatorii au avut bucuria de a o asculta pe cunoscuta jurnalistă în timpul meciului Ungaria – Portugalia. 

Ioana Cosma, 47 de ani, a lucrat la începutul carierei în presă pe domeniile social și politic, apoi a fost adusă la sport, la PRO TV. A fost reporter, a realizat emisiuni sportive, a fost redactor șef, iar în mai 2019 a comentat primul meci de fotbal, finala Cupei României la fotbal feminin. Apoi s-a aflat la microfon tot la o partidă de fotbal feminin, România – Belgia 0-1, iar în noiembrie 2019 la România – Lituania 3-0, ambele din preliminariile CE.

Ioana Cosma a crescut pe stadioane și nu a lipsit de la meciurile FC Universitatea Cluj înainte de a deveni o rapidistă convinsă. S-a apucat de jurnalism și a trecut de la social și politic la departamentul de sport, unde a făcut interviuri cu zeci de fotbaliști celebri.

L-AȚI VĂZUT? Polițiștii ieşeni caută un minor în vârstă de 17 ani!

L-AȚI VĂZUT? Polițiștii ieşeni caută un minor în vârstă de 17 ani, din satul Şcheia, comuna Şcheia, a cărui dispariție a fost sesizată în seara de 16 iunie a.c. Ailiesii Radu a plecat de la domiciliul din localitatea Şcheia în ziua de 15 iunie a.c. şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,78 metri, constituţie atletică, păr blond, ochi verzi, având o cicatrice la arcada stângă.

La data dispariției acesta era îmbrăcat cu blugi albaştri şi hanorac negru, fiind încălţaţ cu pantofi sport negri.