Cine a furat coroana lui Real Madrid?

După ce a uimit lumea fotbalului învingând pe Real Madrid, Șheriff Tiraspol s-a distrat pe Instagram și i-a înțepat pe galactici, „furându-le coroana”.

Șheriff Tiraspol a reușit cea mai mare surpriză a sezonului de Liga Campionilor de până acum, învingând colosul Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu, scor 2-1.

Uzbecul Jakhishibaev (’25) și luxemburghezul Thill (’90) au adus victoria moldovenilor, în timp ce Benzema (’65, penalty) a înscris pentru Real.

După partidă, pe contul oficial de Instagram al echipei din Moldova a fost postată o poză cu stema lui Sheriff Tiraspol (o stea), deasupra căreia atârnă coroana de pe emblema lui Real Madrid.

Șheriff Tiraspol este lider după două etape în grupa D a Ligii Campionilor, cu maximum de puncte. Real este la trei lungimi, în timp ce Inter și Șahtior au fiecare câte un punct acumulat.​

Sursa: Hotnews.ro

Citește și Moldovenii au dat lovitura în Champions League: Real Madrid – Sheriff Tiraspol 1-2

Sheriff Tiraspol a reușit să producă surpriza serii în grupele Champions League, după victoria obținută de moldoveni în fața giganților de la Real Madrid cu scorul de 2-1.

Autorul reușitei de 1-0, din minutul 25, a fost Jasur Jakhshibaev, un atacant din Uzbekistan, adus sub formă de împrumut de la Legia Varșovia. 

Moldovenii au finalizat un contraatac perfect. Cristiano, fundașul stânga despre care Gazeta scria în exclusivitate că este dorit de Atletico Madrid, a fost găsit în bandă, la 30 de metri de poarta lui Courtois. 

Apărătorul brazilian a centrat impecabil. Jakhshibaev a venit lansat, fără marcaj, și a reluat cu capul, din 7 metri. A lovit mingea ca la carte, din direcția centrării, și a plasat-o perfect, în plasa laterală.

Real Madrid – Sheriff Tiraspol 1-2

„Acolo e politică de investiții foarte serioasă. S-au investit mult peste 500 de milioane de euro! Au o politică serioasă de dezvoltare a academiei de fotbal. E un moment fericit. Se îmbină toate și ajung la astfel de rezultate istorice. Toată lumea va ști acum cine e Sheriff Tiraspol.

Lasa un comentariu