Cinci pasarele pietonale pe Drumul European 583

Primăria Lețcani a demarat un proiect privind construcția a cinci pasarele pietonale pe Drumul European 583, proiect prins în proiectul de buget al anului 2020. Investiția în fiecare pasarelă este de aproximativ 200.000 lei.

Toate detaliile despre proiect urmează să fie înaintate Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP), pentru avizare. Singura problemă ar fi legată de lățimea drumului european, acesta fiind mai scurt cu jumătate de metru pe sensurile de mers decât normele impuse de autoritatea regională.

Cele cinci pasarele pietonale vor fi amplasate pe Drumul European 583 în zona stadionului din comună, în fața sediului Primăriei, dar și în dreptul punctului Sandra Traiding, la Școala Generală din localitate, precum și în fața Grădiniței din Lețcani.

Firma contractată de către Primăria comunei este Avaco & Ecokapa Group din județul Bihor. Firma a apărut în 1994 și are în portofoliu lucrări de parapeți, dar și pasarele metalice. Astfel, Primăria va da drumul la documentație după ce va primi avizul de la DRDP Iași.

Lasa un comentariu