CHINDIA – POLI IAȘI 0-2. Trupa lui Mircea Rednic supraviețuiește! Cum arată ACUM clasamentul în play-out

Poli Iași a învins Chindia Târgoviște, scor 2-0 (Luckassen ’13, Chacana ’89), în etapa cu numărul 6 din play-out-ul Ligii 1, relatează digisport.ro

După ocazia lui Bic, elevii lui Mircea Rednic au deschis scorul prin Luckassen în minutul 13. Târgoviștenii s-au jucat cu șansele în careul advers, iar la cealaltă poartă Horșia nu l-a putut învinge pe Aioani.

Chindia Târgoviște – Poli Iași 0-2. Moldovenii scapă de ultima poziție

În partea a doua, Andrei Cristea putea face 2-0, dar s-a făcut de râs în careu, cu un luft de toată frumusețea.

În cele din urmă, moldovenii au închis tabela în minutul 90, după ce Chacana a primit o pasă perfectă de la Andrei Cruistea, l-a driblat pe portarul Aioani și a scos Iașiul de pe ultima poziție, acolo unde a ajuns Dinamo.

Chindia Târgoviște este pe loc de baraj în Liga 1, cu 17 puncte, la egalitate cu Dinamo, iar în cazul unui rezultat de egalitate poate trece peste Hermannstadt, deasupra liniei retrogradabile. Elevii lui Viorel Moldovan vin după înfrângerea de pe terenul celor de la Academica Clinceni, scor 1-0.

De partea cealaltă, moldovenii lui Mircea Rednic vor să-și ia revanșa după eșecul usturător din Cupa României, cu Sepsi, scor 5-1. Ieșenii sunt ultimii în Liga 1, cu 15 puncte, iar dacă vor câștiga la Ploiești cu Chindia pot scăpa de zona retrogradabilă și o pot trimite pe Dinamo pe ultimul loc în Liga 1.

Mircea Rednic: ”Nici vorbă să demisionez”

La interviul premergător partidei cu Chindia, Mircea Rednic a vorbit despre posibilitatea de a demisiona de la Iași în cazul în care moldovenii nu câștigă meciul cu Chindia.

”Nici vorbă de așa ceva. Ar fi un gest de lașitate din partea mea. Am venit la Iași cu sufletul deschis, m-am implicat și sentimental și financiar în această echipă. Niciodată nu o să renunț în momentele grele. Vreau să-mi duc contractul până la capăt și chiar mă gândesc să îmi prelungesc contractul la Iași”, a spus Mircea Rednic.

Lasa un comentariu