CFR oferă 20% reducere pentru călătoriile în Europa. Oferta este valabilă până la finalul lunii martie

CFR a trimis un comunicat de presă prin care informează că ofertele se adresează tuturor categoriilor de călători. Compania mai spune că Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate.

“Ofertele promoţionale cu reducere sunt puse în vânzare până la data de 31 martie 2021, având prima zi de valabilitate în perioada 1 martie 2021 – 30 iunie 2021”, se menţionează într-un comunicat al companiei.

Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însoţiţi de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse.

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinând cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 33 de ţări europene sau doar într-o ţară la alegere, în timpul perioadei de valabilitate.”, se arată în comunicatul de presă din partea CFR.

Pass-urile Interrail Global și Interrail One Country pot fi restituite

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Totodată, Pass-urile Interrail Global şi Interrail One Country cu 20% reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor disponibile cu tarif întreg.

Oferta Interrail Pass este vândută în birourile CFR Călători – staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Lasa un comentariu