Cele mai populare mașini japoneze din România

Mulți șoferi consideră că mașinile japoneze sunt mașini sigure, bine realizate, fiabile și cu caracteristici avansate. Tocmai din acest motiv, mașinile japoneze cu început să câștige spațiu pe piața românească de mașini, din ce în ce mai mulți români apreciind mărci precum Toyota, Mazda, Honda sau Lexus, Subaru sau Nissan. Iată câteva dintre cele mai populare modele de mașini japoneze din România și de ce sunt apreciate acestea de șoferii români.

Toyota Corolla sau Prius, unele dintre cele mai apreciate modele

Toyota Corolla este una dintre cele mai vândute mașini din istorie în întreaga lume, iar România nu face excepție. La nivel mondial, la fiecare 40 de secunde este vândută o mașină Toyota Corolla, iar de-a lungul timpului, aceasta a suferit zece reproiectări majore. Tot sub semnătura acestui producător, modelele Prius aduc un aer nou pe piața de mașini din România. Prius este prima mașină hibridă pe benzină și electrică care a fost produsă în serie în întreaga lume. Astăzi, modelele Toyota Prius sunt extrem de apreciate de șoferii români care iubesc designul unic, eleganța și eficiența motoarelor cu care sunt echipate aceste mașini. Dacă intenționezi să cumperi unul dintre modelele de mașini Toyota Corolla sau Prius, carvertical.com/ro poate fi o sursă sigură pentru verificarea istoricului mașinii în vederea unei achiziții sigure.

Honda Civic, o apariție elegantă tipic japoneză 

Modelele de mașini Honda Civic sunt apreciate de șoferii români, atât pentru caracteristicile tehnice ale acestora, cât și pentru designul și apariția elegantă pe care o au. Deși versiunea hibrid a modelelor Honda Civic s-ar părea că ar fi avut probleme cu bateria în ultimii ani, modelele pe benzină nu au avut parte de un astfel de dezavantaj, astfel că sunt considerate mașini eficiente, fiind apreciate de mulți români. Mai mult decât atât, românii preferă să achiziționeze astfel de mașini de pe piața second hand, însă este important ca pentru aceasta să fie verificat istoricul mașinii, așa cum se poate proceda pentru Mercedes-benz VIN decodor sau alte mărci și modele de mașini. 

Toyota Highlander, o mașină japoneză la înălțime în România 

Toyota Highlander este o mașină destinată mai ales tinerilor, însă prin caracteristicile sale și prin spațiul de care poți dispune, aceasta a atras și familiile cu copii care nu doresc să ia în calcul un monovolum. S-ar părea că pentru familiile române, aceasta este o alternativă grozavă din acest punct de vedere, fiind un SUV excelent: confortabil, spațios, liniștit. Dacă vrei să faci una dintre cele mai bune alegeri, te poți orienta spre modelul V6 al Toyota Highlander. 

Modelele Mazda, apreciate de români de-a lungul timpului 

Mai ales modelele de mașini japoneze Mazda 2 și Mazda 3 au făcut ceva agitație la vremea lor. Aceste mașini pot fi considerate, pe bună dreptate, mașini legendare, având motor rotativ. Pentru că se ocupă foarte rar de problemele cauzate de acest tip de motor, specialiștii în reparații și întreținere mașini le consideră a fi unele dintre cele mai fiabile modele de mașini japoneze care au existat pe piața auto din România. Modelele de mașini Mazda sunt produse la nivel înalt și sunt apreciate atât pentru aspectul sau designul pe care îl au, cât și pentru caracteristicile tehnice cu care au fost prevăzute în fabricile japoneze. 

Despre mașinile japoneze se poate spune astfel, fără doar și poate, că sunt unele dintre cele mai apreciate mașini din parcul auto român, fiind iubite de cei care doresc mașini de calitate. 

Lasa un comentariu