Cele mai amuzante căutări ale românilor pe Google: „Ţigările sunt de post?“

Zilnic, pe Google, se fac peste 1 miliard de căutări. Interogaţiile clienţilor motorului de căutare sunt stocate, iar în urma analizelor se realizează diverse statistici.

Administratorii site-ului românesc SEOlium au analizat cele mai frecvente şi mai extrencice curiozităţi ale românilor care apelează la Google.

Potrivit analizei, „translare”, „meteo şi „traducere” au fost cele mai căutate cuvinte de români pe Google, acestea fiind accesate de peste 12 milioane de ori în primele 10 luni ale anului 2018. Pe lista de interes a românilor se află şi prognoza meteo. Unul din patru români nu iese din casă fără să se informeze în prealabil despre starea vremii. Nu lipsesc nici plăcerile nevinovate din topul căutărilor pe Google.

Astfel, românii au căutat informaţii despre muzică, firme de haine, restaurante sau sex. De exemplu, cuvântul „muzică” generează 246.000 căutări, scrie adevarul.ro.

Pe ultimele locuri în top se află cuvinte precum „auto”, „calculator”, „comisar” şi „loto” cu 201.000 de căutări.
Căutări amuzante:

Pe lângă aceste cuvinte pe care le scriu românii foarte des pe Google, se află şi căutări cel puţin amuzante. De exemplu, unii români au căutat „cum iţi dai seama când cumperi marijuana” sau „caut fete de alergat in parcul izvor”, potrivit baboon.ro .

„Ţigările sunt de post?”, mai este o întrebare lansată frecvent pe Google. Mai există şi curiozităţi de genul: „morţii se îngroapa cu capul pe vest?” sau „cum iau bani pe net cu buletinu?”.

Lasa un comentariu