Cele două tinere din Iași sunt la un pas de a deveni Superstar România!

Două ieşence Romina Apostol (16 ani) şi Maria Ojică (21 de ani) au trecut ieri seară de live-urile de la SuperStar şi sunt la un pas de obţinerea trofeului. În concurs au mai rămas doar şase concurenţi. Premiul cel mare este în valoare de un milion de lei şi va fi desemnat peste două săpătmâni.

În cel de-al doilea show LIVE al emisiunii SuperStar, Romina Apostol a ”rupt” scena cu interpretarea piesei ”Cry Baby” a lui Janis Joplin.  După momentul plin de forţă şi energie de pe scenă, Romina Apostol a primit aprecierile juraţilor SuperStar, conform superstar.protv.ro

Carla’s Dreams: ”Rar e când cineva mă ceartă. Tu ne-ai certat pe toţi. Dar mi-a plăcut. Tre să fii surd să nu înţelegi vocea ta”.

Smiley: ”Fulgere şi tunete. Mă gândeam că s-a crăpat ecranul. Ai o energie molipsitoare. E o piesă foarte grea. Să cânţi Janis Joplin la 16 ani mi se pare fantastic”.

Raluka: ”Trebuie să fii surd să-ţi dai seama ce se ascunde aici. Eşti top”.

Marius Moga: ”Rockmina care a înghiţit staţia. Eşti extraterestră”. 

De asemenea, în cel de-al doilea LIVE al show-ului SuperStar, Maria Ojică a fermecat juriul şi publicul cu piesa ”Easy on Me”, a lui Adele. După momentul plin de sensibilitate, Maria Ojică a primit aprecierile juraţilor, potrivit superstar.protv.ro.

Carla’s Dreams: ”Eu nu am fost niciodată la un concert Adele. Nu am reuşit de ajung. Dar acum am închis ochii şi am ajuns. Tu cânţi cu o sinceritate că eu am crezut”.

Smiley: ”Colegii mei îmi spun că am nas pentru oameni talentaţi. Sunt foarte bucuros că ţi-a ieşit. Eşti fantastică”

Raluka: ”Maria, am vrut să mă ridic în picioare din primul moment în care ai cântat. Ai fost impecabilă. Ţi-a ieşit perfect piesa asta.

Marius Moga: ”Mai ţii minte când ţi-am zis că eşti Adele de România? Ce aveţi în comun e că a părut că e a ta”. 

Lasa un comentariu