Cei mai buni profesori din România vor preda elevilor într-un singur loc: în programul eduKiwi School

Sistemul educațional din România are nevoie de un refresh. Copii vor avea acces la cei mai buni profesori și vor iubi să studieze, profesorii vor preda cu mai mult drag iar părinții vor știi cum să își ajute copii.

Aceasta este ideea pe care mizează eduKiwi School

Educația din România se va duce la un alt nivel, datorită eduKiwi, o platformă educațioinală fondată de Doru Pelivan – CEO Hobby2Profit, Kiwi Agency. 

Vrei sa te implici in educatia copiilor din Romania? Intra pe canalul edukiwi School de pe Discord si afla toate beneficiile!

 În ultimii ani, prin platforma eduKiwi, adulții au avut parte de sprijin de la profesioniști, în dezvoltarea personală. O mare parte dintre aceștia și-au transformat deja, prorpiile pasiuni în afaceri profitabile, iar acum, urmează rândul copiilor. 

 Programul eduKiwi School s-a dezvoltat în urma unui studiu de fezabilitate, în care au fost chestionați 2.539 de oameni, pentru a se vedea care sunt nevoile reale ale celor mai importanți 3 piloni care iau parte la educația unui copil, și anume: copilul, părintele și profesorul. 

 În urma răspunsurilor primite, eduKiwi School, a reușit să creeze un program educațional complex, care să îndeplinească toate nevoile celor 3 părți interogate. 

Elevii au nevoie de mai mult

 Printre răspunsurile primite de la cei 467 de elevi chestionați, eduKiwi a afla că materile care nu se află printre preferințe lor sunt matematica, chimia, fizica și istoria. Și că mai degrabă și-ar dori să afle informații despre cum se pot dezvolta, despre educația financiară și sexuală dar și despre marketing și social media. 

 Așadar, aplicația care va fi destinată studiului, va cuprinde toate aceste dorințe ale elevilor și vor putea inclusiv, să își aleagă profesorul care le predă fiecare materie. 

 Pentru ca totul să fie interactiv și pe gustul elevilor, aplicația Gamification va avea elementele și mecanismele unui joc video. Astfel că, aceștia o vor folosi cu plăcere, indiferent că au de studiat, de făcut teme, de dat teste sau de participat la anumite concursuri. 

 Aproape toată materia de clasele V-XII se va găsi în platformă, predată de către cei mai buni profesori din România, alături de alte cursuri de specialitate,  care îi vor ajuta să se dezvolte și la nivel personal nu doar educațional. 

 Comunitatea care le va fi pusă la dispoziția elevilor, îi va spijini în tot acest proces iar cei mai silitori dintre ei vor fi recompensați cu kiwi Tokeni și NFT-uri. 

Părinții vor știi exact cum să își sprijine copilul

Una dintre ”durerile” expuse de părinți în cadrul studiului, unde ai participat 1.531 părinți, a fost faptul că aceștia nu au, de fiecare dată o comunicare foarte bună cu școala și că, nu sunt informați cu evoluția copilului lor, să nu mai vorbim despre materia predată sau despre înclinațiile copilului lor. 

Majoritatea sunt invitați la școală doar la ședințele cu părinții, unde, de cele mai multe ori , le sunt expuse doar problemele. 

Astfel ei nu îl pot ajuta pe copil să se dezvolte și nici nu știu unde are cu adevărat nevoie de sprijin. 

Prin programul eduKiwi School, părinții vor primi rapoarte periodice despre cursurile și materiile predate dar și sfaturi personalizate, referitoare la sprijinul pe care îl pot acorda copilului lor, în procesul educațional.

Și, pentru că părintele, are un rol foarte important aici, chiar și el este sprijinit de platforma eduKiwi, prin cursuri dedicate lui, înregistrate de către psihologi, psihoterapeuți și experți în parenting. În acest fel, relația cu copilul lui va deveni una armonioasă și echilibrată. 

Profesorii au șanse reale de dezvoltare

În multe cazuri, profesorii se simt devalorizați, în prezent și nu li se dă ocazia să facă performanță. Acest lucru a fost confirmat și de cei 541 de profesori care au participat la acest studiu. 

Unii dintre ei predau de ani de zile și nu au avut, poate, niciodată șansa de a vedea cum materia lui este predată de un alt profesor, de unul mai bun care să îl ajute să se îmbunătățească. 

 Profesorii care vor preda în programul eduKiwi School vor fi poziționați ca și supereroi și își vor recăpăta respectul pe care îl merită. O mare parte dintre ei sunt dispuși să predea în online și cred că pot face performanță aici, atât ei, cât și elevii. 

 În platformă va avea acces gratuit, orice profesor care predă într-o instituție de învățământ, pentru a se inspira de la cei mai buni. 

În acest fel toți profesorii vor avea ocazia să se dezvolte pe plan personal dar și să își facă meseria mai bine. 

 Și profesorii vor deveni elevi în cadrul acestei școli, pentru că vor există cursuri dedicate lor, despre cum să se conecteze cu elevii, cum să facă față și să se înțeleagă cu elevii mai problematici dar și cum să predea eficient și să își recâștige respectul. 

 În platforma eduKiwi School se investește 1 milion de euro și sunt așteptați peste 300. 000 de elevi, profesori și părinți, care vor participa la o educație, la un alt nivel. 

Lasa un comentariu