CEBUUN, cel mai nou fast food din Iași a fost inaugurat de Sf Andrei!

Dacă locuiești în Iași, de azi te poți bucura de meniul celui mai nou fast food din Iași. Locuitorii cartierului Nicolina au privilegiul de a avea în zonă fast foodul CEBUUN! a cărui locație a fost inaugurată în 30 noiembrie 2022.

Noul fast food face parte dintr-un ambițios plan de extindere la nivel local și național, și are un meniu variat, de inspirație orientală cu preparate mixte, atât pentru iubitorii de carne, cât ș pentru iubitorii meniurilor vegane.

Vizitatorii locației vor putea comanda Shaworma, Cheeseburgeri, Crispy, salate diverse și celebrele sandvișuri Ciabatta, asezonate cu un mix de condimente și sosuri îndrăznețe, menite să încânte și cei mai pretențioși clienți. 

La fiecare comandă plasată și ridicată din locație, se vor aloca puncte de loialitate, iar la a cincea comandă, fiecare client va primi din partea echipei o comandă gratuită.

„Bucuria inaugurării locației este imensă, începând cu 30 noiembrie suntem prezenți în Iași, cartier Nicolina, gata să-i servim cu drag pe ieșeni. Meniul nostru este variat, conținând atât preparate din carne, cât și preparate vegane, dar și preparate create special pentru copii” declară Alexandru Lepădatu, administratorul fast food-ului.

Pentru a vă convinge singuri de bunătățile de la CEBUUN! mergeți în cartier Nicolina, str. Petre Țuțea nr. 25, bl. 917, zilnic în intervalul 9:00 – 21:00.

Contact: 0711 978 777

Instagram: https://www.instagram.com/cebuun/

Faceboos: https://www.facebook.com/people/Ce-Buun/100087855703118

leave a reply