Ce s-a întâmplat de Paște între Hagi și Răducioiu. Scandalul a pornit chiar de la Ianis

În urmă cu mai bine de două decenii, făceau spectacol la echipa națională. Acum, doi dintre jucătorii emblematici ai Generației de Aur sunt pe picior de război. Ce s-a întâmplat de Paște între Hagi și Răducioiu era de neimaginat în anii de glorie ai fotbalului românesc.

Ce s-a întâmplat de Paște între Hagi și Răducioiu. Scandalul a pornit chiar de la Ianis

Florin Răducioiu a dezvăluit că relația sa cu Gică Hagi este foarte rece și o pune pe seama faptului că fostul atacant al naționalei a făcut recent câteva afirmații dure la adresa fiului „Regelui”.

„Marele Blond” este într-un fel îngrijorat că în ultimul timp Gică Hagi nu i-a mai răspuns la mesaje și nici la telefon când l-a sunat de Paște, potrivit playtech.ro

„E o problemă deja, pentru că eu l-am sunat pe Gică Hagi de Paște și nu mi-a răspuns. După care i-am lăsat un mesaj vocal, pe care l-a ascultat și nu mi-a răspuns. Asta mă face să cred că e un pic supărat pe mine. Eu abia aștept să îl revăd și să vorbim despre fotbal și să clarificăm această mică polemică ivită acum. Pentru mine rămâne prietenul meu extraordinar”, a spus Răducioiu la Telekom Sport.

Florin Răducioiu a lucrat cu Ianis Hagi. Declarația care l-a inflamat pe Gică Hagi

Florin Răducioiu a acordat recent un interviu în care a declarat că Ianis Hagi nu ar face față la Lazio în momentul de față.

„E inconstant şi nu cred că e pregătit pentru o experienţă la Lazio ca titular. În acest moment, ar fi cu adevărat dificil pentru el să-şi găsească loc în echipa de start a lui Inzaghi.

Desigur, trebuie să înţelegeţi că Lazio ar face o investiţie într-un jucător tânăr, de perspectivă, care necesită multă răbdare din partea clubului şi multe sacrificii din partea jucătorului”, spunea Răducioiu în acel interviu.

Referindu-se la acele declarații, fostul atacant al naționalei a venit cu unele precizări: „Eu nu mă simt vinovat, să-l fi jignit sau ironizat pe Ianis Hagi, un copil cu care eu am lucrat și care pe mine m-a ajutat la echipa națională. Relatia mea cu Hagi, din păcate, s-a deteriorat un pic. Sunt fanul numărul 1 al lui Ianis, îl respect pe acest puști, am un mic merit pentru că l-am avut și eu ca jucător și am avut de-a face cu el, am știut ce fel de copil este, este foarte umil, foarte modest. Are această carență s-o numim fizică. Sunt niște afirmații pe care eu le-am făcut, au fost făcute în numele cunoașterii, al realității de pe teren. Ceea ce am văzut eu în aceste luni”.

Lasa un comentariu