Poliţistul care s-a pozat cu Corduneanu, anchetat

În urmă cu doar câteva zile, Facebook-ul ”exploda”: o poză cu un polițist și liderul clanului Corduneanu devenea virală!

Ofiţerii de la Control Intern au declanşat o anchetă în cazul poliţistului sucevean Dan N., care s-a pozat în timp ce chefuia cu interlopul Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”.

Dar s-au pus și multe întrebări. Poliţistul va trebui să explice cum a reuşit să-şi cumpere, dintr-o leafă de bugetar, un bolid de 50.000 de euro.

Totul a plecat de la imaginile în care tânărul agent – care a lucrat şi prin Bucureşti, şi pe la Iaşi, unde este „cuibul” Cordunenilor – apare distrându-se în hoteluri de lux, prin restaurante de fiţe şi conducând un bolid evaluat la aproximativ 50.000 de euro, scrie spynews.ro.

„În urma unor sesizări referitoare la provenienţa autoturismului de lux condus de poliţist, se vor efectua unele verificări. La finalul anchetei, se va întocmi un raport. În funcţie de acesta se vor lua măsurile care se impun”, au declarat surse din cadrul IPJ Suceava.

Corduneanu a ieşit recent din închisoare

Adrian Corduneanu a ieşit recent din închisoare. El a executat trei ani de puşcărie dintr-un total de 4 ani şi 8 luni. A fost condamnat pentru şantaj. Pentru a putea fi pus în libertate, judecătorii au luat în calcul şi zilele pe care interlopul le-a câştigat în baza recursului compensatoriu. Acestea au fost în număr de aproximativ 200. În ultima parte a pedepsei, „Beleaua” nu a primit nicio sancţiune în timpul detenţiei.

Adrian Corduneanu a fost închis din aprilie 2016. A fost condamnat definitiv la 4 ani şi 8 luni de închisoare, de Curtea de Apel Iaşi. În 2017 „Beleaua” şi un prieten al acestuia, Ionel Bogdănici, au şantajat un agent de vânzări de la o firmă de betoane în Iaşi.

Citeşte şi Anchetă la Poliția Suceava după ce un ofițer s-a fotografiat la bere cu interlopul Adrian Corduneanu

Lasa un comentariu