Ce propune Mircea Rednic pentru noul sezon competițional

Antrenorul formației Politehnica Iași, Mircea Rednic, a venit cu o soluție pentru viitoarea ediție de campionat, în condițiile pandemiei de coronavirus.

Tehnicianul propune ca sezonul viitor să rămână în prima ligă toate echipele și să promoveze primele după clasate din liga secundă.

„Nu cred că se va mai juca în sezonul acesta. Pentru că noi suntem abia la început cu pandemia. Federația trebuie să găsească o soluție, ar fi păcat să o tărăgănăm, pentru că intri dintr-un campionat în celălalt.Dacă tot aveau mulți intenția de a face un campionat cu 16 echipe peste doi ani, pot să o facă acum. Campionatul să se termine exact cum este acuma, fără să pice nimeni și să vină două echipe din liga a doua. Normal că vor fi nemulțumiri. Dar asta e părerea mea, poate să nu fie luată în seamă. E o părere“, a spus Mircea Rednic.

Cât privește situația jucătorilor, tehnicianul cere intervenția statului.

„Aici și statul ar trebui să intervină, pentru că acu nu mai ești fotbalist, muncitor. Toată lumea e la fel. Sunt niște reguli pe care trebuie să le respecți. Acum avem această situație. Eu cred că se va ajunge la o soluție cu jucătorii. Avem o meserie frumoasă, respectată, cu salarii bune pentru România. Sunt unii care au contract până în vară, s-ar putea să se decidă să nu se mai joace, iar unele contracte să fie reziliate. Nu știm ce va fi“, a menționat Rednic.

Lasa un comentariu