Ce pedeapsă au primit cei doi DJ olandezi prinşi cu droguri la Iași

Judecătorii ieşeni au confiscat drogurile găsite de poliţişti asupra a doi artişti olandezi. Ryan Marciano şi Sunnery James au scăpat şi de acuzaţiile penale, după ce magistraţii au dispus renunţarea la urmărire penală.

Tribunalul Iaşi a decis, zilele trecute, să confişte drogurile găsite de autorităţi asupra a doi DJ din Olanda, ţară în care acele droguri sunt legale, scrie adevarul.ro.

Ryan Marciano şi Sunnery James au fost cercetaţi de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), după ce, anul trecut, după festivalul Afterhills, asupra lor au fost găsite droguri.

Cei doi artişti au fost prinşi pe Aeroportul Iaşi, de unde se pregăteau să plece în Olanda. DIICOT a considerat că cei doi DJ nu trebuie trimişi în judecată pentru trafic de droguri şi au decis să renunţe la urmărirea penală.

Procurorii au hotârât să confişte „marfa“ olandezilor, cerând, în acest sens, acceptul instanţei. Astfel, de la Marciani a fost confiscate două dispozitive de mărunţit, o doză de 0,62 de grame de canabis.

De la Sunnery, autorităţile române au rămas cu „Cantitatea de 27,68 grame sub forma a 3 (trei) jeleuri pe care s-a pus în evidenţă Tetrahydrocannabinol (THC), Cantitatea de 9,70 grame sub forma unui jeleu pe care s-a pus în evidenţă THC“, după cum se arată în minuta judecătorilor.

Lasa un comentariu