(UPDATE) VIDEO. Ce au declarat politicienii ieşeni care au venit printre primii la secţiile de votare

Primul dintre politicienii ieşeni care a votat la ora 8:00, la o şcoală din cartierul Nicolina a fost preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa.

Am votat cu sufletul. Am votat cu sufletul unui om care timp de patru ani a uitat viaţa de familie, dar în schimb am învăţat viaţa comunităţii. A fost o goană după proiecte, după bani, am reuşit multe recorduri, mi-am enervat toţi adversarii politici. Poate unii s-au supărat mai mult sau mai puţin dar am făcut-o pentru binele Iaşului, pentru dezvoltarea Iaşului.

Vă îndemn să veniţi la vot, să votăm proiectele Iaşului, continuitatea dezvoltării Iaşului. Am onorat toate promisiunile. Iaşul trebuie să continuie să se dezvolte. Ştiu ce am de făcut în continuare. Vă îndemn să votaţi un om al faptelor, nu un om al vorbelor. Iaşul are nevoie de un om pragmatic, un om cu iniţiativă , un om al faptelor. Doamne ajută!„, a spus Maricel Popa după ce şi-a exprimat votul.

Primarul Iașului, Mihai Chirica a fost prezent la ora 9, la Colegiul Octav Băncilă unde și-a exprimat votul.

Vezi aici ce a declarat candidatul PNL după votare:


Liderii PNL Iași s-au grăbit să voteze. Alexe a fost la urne la Colegiul Negruzzi

Costel Alexe s-a grăbit să voteze înainte de ora anunțată.

Liderii PNL nu au respectat ora anunțată inițial. La 9.30, când fuseseră invitați jurnaliștii, liberalii erau plecați de mult de la secția de votare de la Colegiul Negruzzi, unde este arondat liderul PNL Iași, Costel Alexe, scrie ziaruldeiasi.ro.

ştire în actualizare

Lasa un comentariu