Cazinoul cu propia păcănea – Află mai multe ACUM!

În mediul online ai libertatea de a alege dintre mii de jocuri de noroc extrem de interesante, fiecare având câteva elemente deosebite prin care se remarcă. Însă, pentru a te bucura de provocările pe care acestea le lansează, este nevoie să fii membrul unui operator licențiat, astfel încât să știi că îți desfășori activitatea pe o platformă sigură, stabilă, securizată conform legilor în vigoare.

Numărul ridicat de opțiuni se datorează, în principal, nevoii constante a gamblerilor de a avea provocări noi, care să îi surprindă în diferite moduri. Acest lucru este susținut de providerii care proiectează, construiesc, îmbunătățesc și lansează destul de des titluri interesante, care se remarcă prin diverse caracteristici.

O surpriză foarte plăcută din partea furnizorului Relax Gaming, complet neașteptată de unele persoane, este faptul că una dintre cele mai îndrăgite agenții virtuale, are propriul său joc tip video slot. Este vorba de o păcănea tematică, ce are în prim plan personajele cazinoului și care poate să aducă premii la fel de generoase ca pachetele din programul său de fidelizare. Fără alte introduceri, joacă Bite Me la Vlad Cazino după ce citești prezentarea sa din următoarele rânduri, pentru a descoperi toate secretele din peștera acestui vampir intrigant!

Ce este foarte important să știi despre păcăneaua Bite Me de la Vlad Cazino?

Dacă până acum, vampirul Vlad era recunoscut pentru creativitatea sa, dar și pentru generozitatea pe care o are față de jucătorii care-l aleg, acum a trecut la un alt nivel. Nu îl vei mai găsi doar în pozele de prezentare de la păcănele renumite, ci chiar pe rolele unui video slot foarte atractiv și numai bun de încercat. Providerul Relax Gaming a avut o contribuție majoră în acest sens, el fiind cel care a realizat păcăneaua Bite Me, lansată în vara anului 2019.

Jocul are un matrix de forma 5×3 cu 25 de linii de plată și un RTP de 96%. Pe grilă vor apărea atât câteva icon-uri tradiționale (ex.: J, Q, K, A), cât și principalele personaje din Universul Vlad Cazino – celebrul vampir Vlad, plus Liliac, Oase, Igor și Lucian. Acest video slot este special nu doar pentru că are această tematică, pentru că are o grafică superbă și numeroase efecte audio-video.

Bite Me! este o alegere interesantă doarece cu ajutorul lui Vlad, ai parte de Re-Spins când ajunge pe orice poziție de pe matrix. În plus, când aterizează pe cel puțin 3 locuri de pe grilă, în timpul aceleiași runde, va declanșa câteva runde din partea sa. Odată activată această funcție, prima și ultima rolă vor deveni Vlad-Wild extins, iar orice alt icon Vlad-Wild ajunge pe matrix, se va extinde la rândul său.

Din câte poți observa, jocul Bite Me are câteva caracteristici interesante, care te pot ajuta să obții premii parcă desprinse dintr-o poveste fantastică. Acest lucru este posibil și ținând cont că miza minimă este de 1 credit, iar miza maximă este de 400 credite. În plus, există și un Jackpot progresiv care te poate recompensa, dacă norocul este de partea ta.

Jocul se poate încerca de pe orice dispozitiv, de pe desktop sau mobil, pe site sau pe aplicația destinată device-urilor tip telefon ori tabletă. Desfășoară-ți activitatea responsabil și bucură-te de experiențele pe care le ai. Vlad va încerca să îți ofere cât mai multe șanse de distracție, dar și de câștig!

Lasa un comentariu