CAZ ȘOCANT! O tânără de 18 ani a fost arucată pe geam de iubitul ei

O tânără în vârstă de 18 ani a fost aruncată pe geam, de iubitul ei, de la etajul trei al unui bloc din Călan, judeţul Hunedoara.

Tânăra s-a luat la ceartă cu iubitul, în această seară, iar la un moment dat, bărbatul, un tânăr de 19 ani, a împins-o pe tânăra pe geam, de la etajul.

Poliția orașului Călan, județul Hunedoara, a fost sesizată, sâmbătă seara, că, în urma unui conflict spontan între doi iubiți, un tânăr și-ar fi lovit concubina, în vârstă de 18 ani, iar apoi a aruncat-o de la fereastra apartamentului de la etajul 3.

Tânără a supraviețuit și a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la spitalul din orașul Hunedoara.

Presupusul autor, în vârstă de 19 ani, din Călan este în mâinile polițiștilor, fiind audiat.

A fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor, informează IPJ Hunedoara.

o de la fereastra apartamentului, situat la etajul 3. Tânără a supraviețuit și a fost preluată de un echipaj SMURD și transportata la spitalul din municipiul Hunedoara pentru îngrijiri medicale. Prezumtivul aautor al faptei, în vârstă de 19 ani, din Călan se află în momentul de față în custodia polițiștilor, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând a se lua masurile legale. Cercetările au fost preluate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara,  în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor”, se arată într-o informare a Poliţiie.

Citește și O soră și un frate din Neamț s-au prăbușit sub gheață! Manevrele de resuscitare continuă

Lasa un comentariu