Caz șocant în Miroslava! Un bărbat a tăiat cu toporul trei căței ai vecinului

Imagini greu de privit pe o stradă din Miroslava! Un cetățean a lovit cu toporul trei căței, sub privirile stupefiate ale vecinilor. Imaginile de o violență ieșită din comun au fost postate pe site-urile de socializare și Poliția Animalelor a fost alertată.

Cetățeanul este acum cercetat de către polițiști, întocmindu-se un dosar penal.

“La data de 03 iulie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați de către un tânăr, din comuna Miroslava, despre faptul că un consătean i-ar fi omorât trei câini, deoarece aceștia i-ar fi mâncat găinile.
În cauză, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Iași au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, iar cercetările continuă în vederea luării măsurilor legale față de persoana bănuită de comiterea faptelor”, a transmis Anca Vijiac, purtător de cuvânt in cadrul IPJ Iasi.

Cetățeanul, spun vecinii, este cunoscut că având un comportament violent și se tem că ar putea recurge la astfel de fapte și cu oamenii din jur. În afară de asta, imaginile șocante ar fi putut traumatiza copiii din zonă.

Sursa: stireadeiasi.ro

Lasa un comentariu