Cătălin Moroșanu vrea să mai lupte o dată. Cine va fi adversarul

Cătălin Moroșanu, cunoscut ca „Moartea din Carpați”, spune că vrea să lupte pentru ultima dată în Anglia, la Londra, în fața românilor din diaspora. Meciul ar trebui să fie o revanșă cu unul dintre luptătorii care l-au învins în trecut pe Cătălin.

„Îmi doresc să mai fac un meci în diaspora. Mâ gândesc la Londra. E visul meu. Nu știu încă adversarul și nici cât de mult va dura starea de urgență la nivel mondial. Mi-aș dori să fie o revanșă cu un adversar care m-a învins în trecut“, spune Cătălin Moroșanu.

Până să revină în ring, Moroșanu este foarte implicat în activitatea de promotor, scrie realitateadeiasi.net.

„Ca promotor, trebuie să strângi buget, să strângi cei mai buni sportivi, să ai grijă la toate detaliile de organizare. Am organizat deja șapte ediții de Dynamite Fighting Show. Am găsit noi talente. Am umplut sălile. Anul acesta, Galele de la Galați și Cluj Napoca erau deja programate, dar le vom duce în partea a doua a anului, dacă se va putea. Cel mai probabil, la Galați va fi la sfârșit de iunie, iar la Cluj în iulie. Să vedem cum și când trecem peste această criză“, precizează Cătălin Moroșanu.

Lasa un comentariu