Cătălin Moroșanu îl mută pe „tăticul călăreț” în casă nouă

Fapte bune în plină pandemie. Sergiu Ciobotariu sau cum a devenit cunoscut pentru toata lumea „tăticul călăreț” se mută în casă nouă. Greu încercat de către destin, din punct de vedere financiar, Sergiu și ai lui pot răsufla acum mai ușurați, dupa ce au primit vestea cea mare… Se vor muta într-o casă adevărată, cu gradina și care întrunește condițiile necesare unui trai decent.

Anuntul a fost făcut de către promoterul Cătălin Moroșanu, în direct la Iași TV Life, în cadrul emisiunii „Oamenii din Linia Întâi„.

„Am demarat o campanie de strângere de fonduri și ghici, chiar acum, astăzi, am găsit o casă. Pentru că Dumnezeu îl ajută, îl iubește tare pe Sergiu, nu știu de ce, dar cred că numai fapte bune a facut și se vede că este un băiat cu bun simț și de asta mi-a și plăcut. Se vede că e un băiat cu bun simț. „ a spus Cătălin Moroșanu.

Familia Ciobotariu va putea avea o casa nouă mulțumită unor oameni cu suflet mare, care atunci când au vazut în ce condiții sunt nevoiți să stea „tăticul călăreț” împreună cu familia lui s-au mobilizat în timp record și au strâns bănuții necesari pentru o casă în adevăratul sens al cuvântului. Unde se mută cei patru membri ai familiei Ciobotariu? Foarte aproape de locația în care și-au dus traiul până acum, în Valea Ursului.

„O casă frumoasă, la un preț bun! Am apucat să strângem aproximativ 40.000 de euro și am luat casa. Mâine semnăm contractul.” a precizat Cătălin.

Care a fost însă prima grijă a lui Sergiu atunci când a aflat vestea cea bună că va avea o casa nouă?

„Așa de fericit a fost Sergiu astăzi, mai avea un pic și plângea. El era interesat unde pune calul. Domnule unde pun calul, deci ca să vezi. Și i-am zis, de calul ăsta trebuie să ai grijă toată viața. Să nu îl vinzi niciodată. Până moare să îl ții.” continua să povestească fostul luptător Cătălin Moroșanu.

Oameni cu suflet bun și dornici să ajute semeni în nevoie s-au mobilizat și au donat cât au avut pentru a le asigura un cămin decent celor patru membri ai familiei „tăticului călăreț”. Cătălin Moroșanu a fost uimit atunci când a analizat lista cu donații.

„Când m-am uitat la donații, tot românii ăștia săraci donează, au donat câte 15 euro, 20 de euro, 50 de euro, deci numai românii ăștia din puținul lor au donat și au strâns bani pentru Sergiu, deci nu aceia cu bani, să zici că dau 10.000 de euro, nu există așa ceva. Deci românii ăștia săraci, ăștia au făcut viramentele astea.” conchide Cătălin Moroșanu.

Faptele bune pe care ieșeanul nostru le face sigur nu se vor opri aici și cu siguranță nu au început odată cu cazul lui Sergiu Ciobotariu.

Laura Hulubei

Lasa un comentariu