Cătălin Moroșanu alături de Sergiu, „tatăl călăreț“

Fostul luptător ieșean de K1, Cătălin Moroșanu, a fost astăzi acasă la Sergiu Ciobotariu, cunsocut în mediul online ca „tatăl călăreț“, după ce a venit la Maternitatea „Cuza Vodă“ cu calul pentru a-și vedea bebelușul.

Impresionat de situația financiară a „tatălui călăreț“, Cătălin Moroșanu i-a adus familiei lui Sergiu Ciobotariu mai multe produse alimentare, potrivit realitateaiasi.net

„Deși nu are o casă a lui și locuiește într-o încăpere improvizată de 6 metri pătrați, Sergiu ne-a oferit o lecție de iubire și umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge.

Asta îmi dă încredere că nu suntem pierduți complet moral și că totul va fi bine, indiferent de greutățile care ne așteaptă. Va fi bine pentru el, pentru noi toți.

Sergiu nu are mașină sau bani de taxi, așa că a urcat pe cal pentru a ajunge la maternitatea din Iași unde soția lui a născut un băiețel. O poveste care trebuie să ne fie exemplu în aceste zile. Nu banii sunt totul în viață, iar situația dramatică prin care trece întreaga omenire ne arată asta.

Cei care ne conduc trebuie să ia exemplu. Oameni buni, arătați că vă pasă de voi, de semenii voștri. Opriți-vă din a fi răi și hapsâni acum, când întreaga umanitate stă în mâinile voastre.

Ca să nu vă mai țin mult. Sergiu jr a venit acasă alături de mama și e bine sănătos. De luni, vom începe demersurile pentru a putea găsi soluția ca familia formată din 2 adulți și 3 copii mici să aibă parte de o casă adevărată“, spune Cătălin Moroșanu.

Lasa un comentariu