Cătălin Măruță a recunoscut ce părere are despre Jador! „L-am avut invitat la emisiune, mă enerva, a avut o atitudine…”

Cătălin Măruță a avut un moment de sinceritatea pe contul lui de Youtube. Acesta a recunoscut ce părere a avut despre Jador, în momentul în care l-a avut invitat în emisiunea sa. Soțul Andrei a dezvăluit că la acel moment nu înțelegea de ce manelistul se comportă așa ciudat, însă de când l-a văzut la Survivor România 2021, îl consideră altfel.

Prezentatorul a mărturisit că atât el, cât și familia lui urmăresc Survivor România și au și preferați. El a explicat că a devenit fanul lui Jador din momentul în care a observat ce determinare are cântărețul în competiția fenomen de la Kanal D.

,,Vreau să-ți spun ce înseamnă chestia asta, să nu cunoști omul cum trebuie. L-am avut o singură dată pe Jador invitat la emisiune, a venit cu Alex Velea, a fost o singură dată, nu mi-a plăcut absolut nimic ce s-a întâmplat acolo, mă enerva, nu mi-a plăcut, a avut o atitudine..nu știu, nu înțelegeam de ce reacționează așa, total ciudat. Văzându-l ulterior la Survivor, am devenit fanul lui. Fanul lui însemnând că mi-a plăcut asumarea lui, determinarea, show-ul pe care îl face acolo. Și uite, televiziunea acum poate să te schimbe”,  a spus Cătălin Măruță, în podcastul cu Theo Rose.

Lasa un comentariu