Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Iași a fost schimbat din funcție

Consiliul de Administraţie al aerogării l-a revocat ieri din funcţie pe directorul Aeroportului Iași, Cătălin Bulgariu.

„Deşi mai este mult până la momentul în care vom putea spune că s-au finalizat problemele vecinătăţii cu Aroneanu, las succesorului meu o situaţie rezolvată”, declara el, luni, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă s-a decis înlocuirea lui, Bulgariu a precizat că în timpul mandatului de manager nu a făcut politică.

„Dar sunt om politic (membru PSD, n.r.) şi înţeleg jocul politic. Am venit la Aeroportul Iaşi pe mandat PSD, iar acum conducerea judeţului este una PNL. Eu nu voi ţine de scaun şi, atunci când noul preşedinte al Consiliului Judeţean, domnul Costel Alexe, va fi pregătit să preia responsabilităţile Aeroportului, ne vom aşeza la masă şi vom găsi cele mai bune decizii pentru ca Aeroportul să meargă mai departe, pentru ca Masterplanul Aeroportului Iaşi – care astăzi aşteaptă aprobarea CJ – să poată fi pus în operă”, afirma Bulgariu la începutul acestei săptămâni.

Decizia de schimbare a venit după patru zile. Întrunit ieri, Consiliul de Administraţie al aerogării i-a revocat mandatul obţinut în urma unui concurs care a ridicat mari semne de întrebare, cu doi ani şi jumătate în urmă. „Am analizat activitatea directorului general în aceşti doi ani şi jumătate şi am fost nemulţumiţi de modul cum a gestionat implementarea proiectului la platformă, de relaţiile cu companiile aeriene, de comunicarea deficitară cu Consiliul de Administraţie şi de lipsa de reacţie faţă de ce se întâmplă legat de Aeroport”, ne-a declarat, vineri seară, Alexandru Anghel, preşedintele Consiliului de Administraţie al regiei.

Cătălin Bulgariu va preda mandatul peste o săptămână. Atribuţiile vor fi preluate de directorul operaţional al Aeroportului, Vasile Stoicea, care va deţine conducerea executivă a aerogării până la sfârşitul lunii februarie.

Mai multe detalii pe ziaruldeiasi.ro.

Lasa un comentariu