Când se vor lansa noile telefoane pliabile de la Samsung

Când se vor lansa noile telefoane pliabile de la Samsung! Producătorul coreean a trimis deja noile modele Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 pentru testare.

Prototipuri ale noilor telefoane sunt acum testate de experții ai furnizorilor de telecomunicații K Telecom, KT, și LG U+. Această etapă de testare durează, în mod normal, câteva săptămâni sau câteva luni. Prin urmare, este posibil ca noile telefoane pliabile să fie lansate peste două sau trei luni.

noile telefoane pliabile de la Samsung
noile telefoane pliabile de la Samsung

Potrivit unor informații încă neconfirmate, Galaxy Z Fold 3 ar putea fi mult mai ieftin ca predecesorul său, Z Fold 2: numai 1.700 de dolari, față de 2.116 dolari, cât a fost prețul de lansare pentru Z Fold 2.

Aflați amănunte de pe yoda.ro.

Citește și Au apărut primele imagini din saloanele care au luat foc la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași. FOTO.

Au apărut primele imagini din saloanele în care, marți, a izbucnit un incendiu la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași.

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a spus, miercuri dimineața, că acest corp de clădire nu a mai fost reabilitat în ultimii 50 de ani.

Îi asigurăm pe toți ieșenii care au pacienți în spital că actul medical se desfășoară în condiții normale. Mulțumim ISU și cadrelor medicale că aseară la Iași a fost evitată o tragedie. La „Sf Maria” au făcut o serie de simulări și cadrele medicale au reușit să facă evacuarea acelor pacienți care erau în zona de siguranță. Corpul nu a mai fost reabilitat din ’70. Va întră în reabilitare din august”, a spus Costel Alexe.