Când apare The Expendables 4?

Fanii seriei The Expendables au aflat în cele din urmă când va apărea al patrulea film, după ce în ultimii ani s-a discutat intens despre acest subiect.

The Expendables 4 va fi lansat pe data 22 septembrie 2023, conform unui comunicat făcut de compania de producție. Regia este semnată de Scott Waugh și intriga prezintă un conflict nuclear între SUA și Rusia.

„Înarmați cu toate armele pe care pot pune mâna și cu abilitățile pentru a le folosi, The Expendables sunt ultima linie de apărare a lumii. Dar noi membri ai echipei, cu stiluri și tactici noi, vor da termenului ‘sânge proaspăt’ un sens cu totul nou”, este sinopsisul de la care pornește filmul.

Sylvester Stallone este în rolul principal, iar din distribuție fac parte „veterani” ai francizei precum Jason Statham, Dolph Lundgren și Randy Couture, dar și nume noi ca 50 Cent, Megan Fox, Andy Garcia, Tony Jaa, Jacob Scipio, Iko Uwais și nu numai.

The Expendables 4 este unul dintre cele mai așteptate filme din ultimii ani. Mai exact, încă din 2014 au apărut discuțiile pentru apariția sa. Inclusiv Pierce Brosnan declarase în 2014 că va juca în The Expendables 4, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

La un moment dat, echipa de producție anunțase 2018 că fiind anul posibilei lansări. Neînțelegerile apărute însă între Sylvester Stallone și echipa de producție au dus la demisia sa, ceea ce a pus din nou proiectul pe stop. Filmările au început în cele din urmă în septembrie 2021 și au durat câteva luni.

The Expendables, o franciză de top

The Expendables a devenit un nume de referință când vine vorba despre filmele de acțiune. Precedentele trei filme au avut încasări foarte bune, ce au trecut de 800 de milioane de dolari. Primul film a apărut în 2010 și a avut încasări de aproximativ 275 de milioane de dolari. Apoi, The Expendables 2 a apărut în 2012 și a generat venituri la box office de 315 milioane de dolari. Ultimul film a apărut în 2014, iar încasările au fost de aproximativ 215 milioane de dolari.

The Expendables a conținut, de asemenea, și două reviste de benzi desenate, ce s-au numit The Expendables și The Expendables Go To Hell. Au mai apărut trei jocuri video și se discuta și despre apariția unei producții de Bollywood. Mai mult, compania Stakelogic a lansat și un slot disponibil la cazinouri online legale. Acesta se numește The Expendables și are o grafică excelentă pentru un joc de casino. Este un joc licențiat, astfel că printre simboluri se regăsesc chipurile personajelor principale din seria The Expendables, alături de Muniția folosită de principalii protagoniști.

Proiectul The Expendabelles a fost abandonat

Succesul pe care The Expendables l-a avut a determinat echipa producție să ia serios în discuție și posibilitatea de a avea o versiune feminină. Din 2012 chiar s-a vorbit despre apariția versiunii feminine, iar scenariul ar fi trebuit scris de Karen McCullah și Kirsten Smith.

Conform informațiilor din presă, printre actrițele luate în calcul pentru un viitor rol în The Expendables au fost Milla Jovovich, Cameron Diaz sau chiar și Meryl Streep.

Totuși, în cele din urmă proiectul a fost abandonat în primăvara acestui an, fără ca echipa de producție să ofere vreun motiv. În aceste condiții, fanii seriei se pot bucura însă de faptul că The Expendables 4 a primit undă verde și va fi lansat pe 22 septembrie 2023, fiind una dintre cele mai așteptate producții de anul următor.

Lasa un comentariu