Campanie umanitară: Donează pentru operația de reconstrucție facială a lui Vasile Derevlean

Portretele și caricaturile sunt cadoul nostru pentru cei care donează peste 150 de lei pentru operația de reconstrucție facială a lui Vasile Derevlean.

Trimite-ne acum poza pe care o vrei caricaturizată iar unul din artiștii noștri profesioniști va lua imediat legătura cu tine pentru mai multe detalii.

Mail: humanityvisualart@gmail.com
Site: www.firul.net/humanityart

Vasile Derevlean, un băiat din comuna Marginea, Suceava a suferit un accident la vârsta de 2 ani. În urma acestui accident, în ultimii 17 ani a avut nu mai putin de 36 de operații chirurgicale, care, l-au ajutat să își recapete mobilitatea brațelor și a feței. În prezent mai are nevoie de încă 3 intervenții chirurgicale pentru refacerea maxilarului, a nasului și fizionomiei feței.

Povestea lui este una impresionantă. Având nevoie să facă mai mult de două intervenții pe an, Vasile a petrecut mult timp în spitale alături de medici, sub drama unor intrevenții care i-au pus constant viața în pericol. Un elev de nota 10, premiant…astăzi el este proaspăt student la Universitatea de Medicină din București și se implică la rândul lui în campaii caritabile, deși el însuși are nevoie de ajutor.

Lasa un comentariu